Home Bedrijven

Stijvolle lichtgewicht laptop voor zakelijke gebruikers

0

De Vostro V130 heeft wel een SDcard-lezer aan de zijkant, maar een cd-station of dvd-herschrijver past niet in de erg dunne kast. Je kunt optioneel natuurlijk een extern station aansluiten.

Aansluitingen
Een 1,3 megapixel webcam is in de schermrand geïntegreerd en verder krijg je ook Gigabit Ethernet, 802.11a/b/g/n draadloos LAN, Bluetooth 3.0 en optioneel een mobiele breedband HSPA-modem met SIM-kaartsleuf die toegankelijk is voor de gebruiker. De Vostro V130 heeft drie USB 2.0-aansluitingen, waarvan er eentje dubbel dienst doet als eSATA-aansluiting. Een HDMI-aansluiting is ook van de partij, naast een 15-pins VGA-videoconnector.

Dell Vostro V130 achterkant (© ; licentie: )

Op de laatste pagina van dit artikel vind je een compleet overzicht van de uitrusting van de Dell Vostro V130.

Prestaties
Het led-scherm is erg helder. Het toetsenbord typt gemakkelijk en geeft net voldoende mee voor een comfortabele aanslag. In de PC Mark Vantage benchmark scoort de Vostro V130 een erg gemiddelde score van 4.105 punten. De harde schijf haalt een gemiddeld leessnelheid van 91,8 MB/s. De Roadkill 2 score bedraagt 577,75 punten. Ook dat is maar een gemiddelde score. De videoscores zijn eveneens erg middle of the road, met een 3DMark 2003 score van 2.901 punten en een 3DMark 2006 score van 1.156 punten. De Windows Experience Index (WEI) bedraagt 3,1. Merkwaardig genoeg liggen de prestaties zelfs iets lager dan bij de eerder door ons getest Vostro V13. Het scheelt niet veel, maar je zou toch een verbetering verwachten.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten