Home Bedrijven

Stijvolle lichtgewicht laptop voor zakelijke gebruikers

0

De Vostro V130 heeft slechts één sleuf voor een DDR3 SDRAM geheugenlatje. Hoewel de processor 8 GB kan aansturen, kun je hem alleen verkrijgen met 4 GB werkgeheugen. Dit werd in ons geval gecombineerd met de 64-bit versie van Windows 7 Home Premium, al is de Professional versie tegen meerprijs natuurlijk ook verkrijgbaar. Dell levert wel uitsluitend de 64-bit versies van Windows mee. Optioneel kun je er ook Ubuntu Linux op laten zetten.

Grafisch
Het grafische gedeelte wordt verzorgd door een Intel Graphics Media Accelerator HD chip. Die snoept een kleine hoeveelheid van het werkgeheugen af (je houdt 3,8 GB over) en stuurt het 13,3-inch (34cm) HD-antireflectiescherm met led-achtergrondverlichting aan. Dat biedt een resolutie van 1360 x 768 pixels en is dus eigenlijk een HD Ready en niet een Full HD scherm.

Dell Vostro V130 lid

Opslag
Op het gebied van schijven kun je opteren voor een SSD van 128 GB of veel goedkopere SATA-schijven van respectievelijk 250 GB (5400 rpm) of 500 GB (7200 rpm). Ons testsysteem had de schijf van 500 GB aan boord.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten