Home Audio / Video

Kleurrijke oortjes met pit

0

Oortjes ofwel in-ear headphones zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Zoveel mensen, zoveel verschillende oortjes lijkt het wel. Voor ieder wat wils. Wij hebben de SE-CL17 van Pioneer getest.
Pioneer SE-CL17
Hoewel de conventionele hoofdtelefoon met de grote schelpen aan een heropleving bezig is, blijven de in-ear hoofdtelefoons erg populair. Het compacte formaat en de (vrij) lage prijzen van deze producten zitten daar natuurlijk voor iets tussen.

In-ear
De SE-CL17 oortjes worden geleverd met opzetstukjes in drie afmetingen XS, S en M. Je kan de oortjes dus perfect aanpassen aan je oren en zo het draagcomfort aanzienlijk verhogen. Het is een dynamische gesloten in-ear hoofdtelefoon met een frequentiebereik tussen 20 en 15.000 Hz. We hebben verschillende muziekstijlen beluisterd en de oortjes klinken altijd loepzuiver en zijn voldoende krachtig. Dankzij de 3,5 mm jack-aansluiting kan je de oortjes met vrijwel elke mp3-speler gebruiken en natuurlijk ook met een iPhone.

Kleuren
De SE-CL17 is beschikbaar in groen, zwart, wit en geel. De kleur van ons testexemplaar was ‘Snow White’ De rubberen opzetstukjes zijn meegeleverd in drie maten en twee kleuren.

Mobiele versie afsluiten