Home Nieuws

Organiseer je digitale fotoverzameling

0

ACDSee Photo Manager introduceert versie 2009 van haar software voor het beheren, snel bekijken, wijzigen en delen van afbeeldingen.
ACDSee Photo Manager 2009
Uit de test van de vorige versie van ACDSee Fotomanager bleek dat het een bijzonder snel programma is om je foto’s te beheren en te organiseren. De nieuwe functies in de recentste versie van ACDSee Photo Manager kwamen er na input van gebruikers over wat hun behoeften waren bij het beheren van hun groeiende collectie digitale afbeeldingen, aldus ACDSee.

Meteen organiseren
In de nieuwe versie is het mogelijk om categorieën en sleutelwoorden te definiëren en back-ups te maken bij het binnenhalen van de foto’s van de camera of een ander opslagmiddel. Ook kun je foto-informatie, zoals categorieën, sleutelwoorden en waarderingen, delen door de informatie toe te voegen aan de XMP-velden van de afbeelding.

Zoeken
Nieuw is ook de ondersteuning van Unicode (ondersteuning voor de meeste talen). Je kunt ook vaak gebruikte zoekacties opslaan voor later gebruik. ACDSee bewaart ook altijd het origineel zodat die altijd terug te halen zijn. ACDSee beschikt ook over lijsten, slagschaduw en lijsteffecten die je kan toevoegen aan foto’s. De slideshow werd sterk verbeterd met muziek, kleureffecten, pannen en zoomen.

Prijs
ACDSee Photo Manager 2009 (Engelstalige versie) kost €39,99.

Adviesprijs
€39,99
Systeemvereisten
Windows XP (SP2) en Vista
1GB RAM (aanbevolen)
100 MB vrije ruimte op harde schijf

Mobiele versie afsluiten