Home Audio / Video

Spiegelreflexcamera van Samsung

0

Samsung introduceert met de GX-20 een spiegelreflexcamera bedoeld voor zowel hobbyisten als professionele fotografen.
Samsung GX-20
De Samsung GX-20 D-SLR is uitgerust met een 14,6 megapixel CMOS (Complimentary Metal-Oxide Semiconductor) beeldsensor. Volgens Samsung vermindert deze beeldsensor bij hoge lichtgevoeligheden ruis op foto’s. Ook zorgt de sensor ervoor dat de camera een laag energieverbruik heeft.

Beeldstabilisator
De OIS-beeldsensor vangt bij opnames trillingen op en corrigeert het bewogen beeld. De GX-20 biedt lichtgevoeligheidswaarden tot ISO 3200 (ISO 6400 bij de gebruikersinstellingen) en beeldcorrectietechnologieën, zoals High Dynamic Range.
De camera heeft een X-contact voor externe flitsers. Ook beschikt de camera over een handige knop voor RAW- en JPEG-conversie en conversiesoftware voor het RAW-bestandsformaat.

Stofwerend ontwerp
De body van de Samsung GX-20 met een 2,7 inch groot scherm heeft een stofwerend ontwerp. De camera is ook uitgerust met een Dual Dust Removal-functie. Enerzijds wordt stof verwijderd door het trillen van de sensor. Daarnaast hebben 72 onderdelen van de camera een speciale coating zodat ze water- en stofbestendig zijn. Door deze coating blijft microscopisch klein stof bijvoorbeeld niet aan de beeldsensor kleven, waardoor vlekjes op foto’s worden voorkomen.

Prijs:
De Samsung GX-20 heeft een adviesprijs van € 1.399.

Adviesprijs
€ 1.399

Mobiele versie afsluiten