Home Bedrijven

Fujitsu Siemens met nieuwe reeks notebooks

0

Fujitsu Siemens introduceert in de ESPRIMO Mobile-reeks een nieuw instapmodel en drie nieuwe modellen voor de middenmarkt.
Fujitsu Siemens ESPRIMO Mobile V5515
In de ESPRIMO Mobile-reeks biedt Fujitsu Siemens professionele notebooks op instapniveau en uit het middenmarktsegment. De ESPRIMO Mobile V is het instapmodel, terwijl de ESPRIMO Mobile U-, ESPRIMO Mobile M- en ESPRIMO Mobile D-reeks bedoeld zijn voor de middenmarkt. Alle nieuwe notebooks zijn uitgerust met de allernieuwste Intel-processortechnologie. De ESPRIMO Mobile V Value Line hebben een 15,4-inch breedbeeldscherm en een ergonomische toetsenbord op ware grootte. Prijzen beginnen vanaf € 559.
De ESPRIMO Mobile U9200 is een slanke en lichte notebook (1,8 kg), die is uitgerust met een 12,1-inch  beeldscherm en is bedoeld voor de zakenreizigers die veel belang hechten aan een mobiliteit. De ESPRIMO Mobile M9400 is uitgerust met een 14,1-inch beeldscherm, terwijl de ESPRIMO Mobile D9500 een desktopvervangende notebook is met een 15,4-inch beeldscherm. Alle modellen beschikken naast draadloze LAN-functionaliteit ook over geïntegreerde UMTS/HSDPA. Besturingssysteem is Microsoft Vista Business. Met een tweede batterij bieden deze ESPRIMO Mobile-notebooks volgens Fujitsu SIemens een maximale autonomie van 8 uur zonder externe voeding.

Mobiele versie afsluiten