Home Bedrijven

Scherp geprijsde VPN-router voor middelgrote en grote bedrijven

0

Allied Telesis introduceert een nieuwe, veilige VPN-router voor middelgrote en grote bedrijven. De scherp geprijsde AT-AR770S combineert hoogwaardige beveiligingsfuncties met maximale prestaties.

De AT-AR770S VPN (Virtual Private Network)-router van Allied Telesis biedt optimale prestaties voor veilige VPN-verbindingen tussen bedrijfsvestigingen via verschillende WAN’s (Wide Area Networks). Ook biedt de router firewallprotectie voor verschillende lokale LAN-poorten.
Door zijn modulaire ontwerp is de AT-AR770S een flexibele, kosteneffectieve oplossing voor middelgrote en grote ondernemingen die zoeken naar high-speed leased line-connectiviteit, geavanceerde beveiligingsmogelijkheden en multiservice data- en spraakintegratie die mee kan groeien met de organisatie.

Gigabit
Dankzij Gigabit-connectiviteit en doorvoer blijven de prestaties hoog, zelfs bij de wisselende pakketgroottes die nu normaal zijn in bedrijfsnetwerken. De AT-AR770S is de eerste Allied Telesis-router die Gigabit-connectiviteit biedt voor LAN-switch- en WAN Ethernet-poorten. De router telt twee WAN-combinatiepoorten (SFP of 10/100/1000TX) en vier LAN 10/100/1000TX-poorten.

Beveiliging
De VPN-router is uitgerust met tal van beveiligingsfeatures, waaronder IP Security VPN, Stateful Inspection Firewall-protectie en intrusion detection. De router biedt niet alleen op hardware gebaseerde encryptie, maar ook traffic-filtering met event-logging voor controle over alle verkeer dat de router passeert. De Stateful Inspection Firewall zorgt voor extra beveiliging en completeert de traffic-filtering-mogelijkheid. Intrusion detection voorkomt interne en externe aanvallen op het netwerk en http- en SMTP-proxy’s zorgen voor meer controle over web- en e-mailcommunicatie.

QoS
De ingebouwde QoS (Quality of Service) detecteert automatisch het spraak-, video- en applicatieverkeer met een hoge prioriteit. Daardoor kan de onderneming zelfs in een zwaarbelast netwerk optimale serviceniveaus bieden voor applicaties, video-conferencing en Voice over IP-gesprekken. QoS is toepasbaar binnen afzonderlijke IPSec-tunnels via GRE en in IPv6- tot IPv4-tunnels.
Allied Telesis levert bij de router een complete beheersuite met een uitgebreide set van commands via de Command Line Interface (CLI). De AT-AR770S is ook compatibel met op SNMP (Simple Network Management Protocol) gebaseerde beheeroplossingen. De SNMP-ondersteuning omvat SNMPv3 voor beveiligd beheer.

Mobiele versie afsluiten