Home Audio / Video

Flash geheugen is ook DVB-T ontvanger

0

De DVB-T TV Flash Stick van Pinnacle is een externe USB 2.0-oplossing waarmee je zonder eerst software te moeten installeren tv kunt kijken.

Pinnacle Systems brengt een 1 GB flashgeheugenstaafje op de markt dat meteen ook een digitale tv-tuner is. De DVB-T TV Flash Stick van Pinnacle is een externe USB 2.0-oplossing waarmee je zonder eerst software te moeten installeren tv kunt kijken. Met andere woorden "Plug and Watch", zoals Pinnacle adverteert. De nodige software en de tv-tuner zijn al geïnstalleerd op het flashgeheugen. Nadat je het staafje in een vrije USB-poort van je computer of notebook hebt geplaatst, wordt automatisch een kanaalscan uitgevoerd en is de PCTV DVB-T Flash Stick klaar voor gebruik. Naast het kijken van digitale tv via DVB-T (Digital Video Broadcasting Terrestrial), kan de gebruiker ook live-tv pauzeren (TimeShiften) en opnemen met de PCTV DVB-T Flash Stick. Opnames kunnen direct op het geheugenstaafje in MPEG2- of het ruimtebesparende DivX-formaat worden opgeslagen. Daarnaast kun je de programma’s ook gewoon op de harde schijf van de pc opslaan of rechtstreeks op dvd branden. De zenderinstellingen en de Electronische Programma Gids-(EPG) gegevens worden opgeslagen op het geheugenstaafje. Pinnacle levert de tv-stick inclusief een mini-afstandsbediening en mini-antenne. Eventueel kan je op de standaard IEC antenne-aansluiting ook een externe (buiten-)antenne aansluiten. De Pinnacle PCTV DVB-T Flash Stick zal vanaf eind maart verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van € 99,-.

Adviesprijs
€ 99,-
Kort– DVB-T ontvangst in België: VRT (alle VRT-tv-kanalen en radiokanalen, ook de exclusief digitale kanalen zoals Klara Continuo, Nieuws + en Donna Hitbits)
– DVB-T ontvangst in Nederland: Nederland 1, 2, 3, en de regionale zender zijn gratis, digitaal via de ether te ontvangen. Afhankelijk van de locatie kan een buitenantenne vereist zijn.
– In de ons omringende landen (o.a. Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje) zijn bijna alle zenders gratis digitaal te ontvangen.

Mobiele versie afsluiten