Home Multimedia

24-inch hd-ready breedbeeldscherm voor spelletjesfanaten

0

Benq kondigt een nieuwe 24-inch breedbeeld LCD-monitor aan die specifiek bedoeld is voor de echte gamefanaten.
BenQ  FP241VW
Benq introduceert een 24-inch breedbeeld-LCD-scherm voor fanatieke gamers. De BenQ FP241VW LCD-monitor, die een opvallend ontwerp meekreeg, ondersteunt een maximale videoresolutie van 1920×1200 pixels (WUXGA).
Benq rustte de nieuwe montior uit met een HDMI interface (High-Definition Multi-media Interface), zodat ook high definition apparatuur, zoals HD DVD spelers en nextgen game consoles, kunnen worden aangesloten. De FP241VW ondersteunt ook verschillende input aansluitingen waaronder DVI-D en D-sub. De reactietijd van de monitor bedraagt 12ms MPRT (Motion Picture Response Time), de contrastratio 1000:1 en de lichtopbrengst 500 cd/m².
Benq rustte de FP241VW ook uit met de eigen Senseye+game technologie, die volgens de fabrikant de beeldkwaliteit verbetert en een optimale beeldkwaliteit met extreme helderheid garandeert tijdens intensieve games-sessies. De FP241VW is voorzien van zes speciale schermmodi met ondermeer instellingen als standaard modus, dynamische modus, filmmodus, fotomodus, actiemodus en racegame-modus. De PerfectMotion dynamische videoverwerkingstechnologie van Benq elimineert randverschijnselen, zoals ghosting en motion blur (bewegingsruis).
De Benq FP241VW is verkrijgbaar vanaf maart voor een adviesprijs van € 1.149,-.

Adviesprijs
€ 1.149,-.

Mobiele versie afsluiten