Home Multimedia

Pimp My Ride…?

1

Elke wagen wordt dan volledig afgewerkt afgeleverd, zodat het uiterlijk wat veranderd is. De prestaties van je wagen zouden er ook op vooruitgaan, maar hier was tijdens het spelen echter weinig van te merken. Wat is dan nog het nut, of misschien beter, de fun van ‘al’ dit tunen? De mannen van West Coast Customs komen enkel voor in enkele tussenscènes en wat telefoongesprekken en daar houdt het dan mee op. Jammer, en eigenlijk redelijk belachelijk, dat dit alles zo opgeblazen wordt.

Schokken
Gelukkig ziet het spel er heel goed uit, zodat alle details van de wagens en de omgevingen tot hun recht komen. De besturing van de wagens is wat simpel, maar het is en het blijft maar een arcaderacer natuurlijk. Tijdens het spelen maakten we meer dan ons lief was kennis met de zogenaamde framedrops, waarbij het spel te pas en te onpas begint te schokken, wat natuurlijk zeer lastig is tijdens een race.

Op multiplayer-gebied is het spel redelijk teleurstellend met een beperkte keuze aan races in het begin. Het biedt ook geen online-optie, zodat je het van je ‘echte’ vrienden zal moeten hebben, als ze dit willen spelen natuurlijk.

Conclusie
Met LA Rush zijn we weeral aan de zoveelste arcaderacer toe die na een té korte tijd gaat vervelen. De stereotiepe gang van zaken en de zwakke tuningoptie, die zoveel meer had kunnen bieden, stellen erg teleur. Gelukkig zijn de graphics van redelijke kwaliteit, zodat je nog de moeite doet om naar het scherm te kijken.

Officiële site van het spel: http://larushgame.com/
Ontwikkelaar: Midway
Uitgever: Midway

Adviesprijs
44,95 euro

1 REACTIE

  1. ik heb 5 gewoone wagens niet (oa hummer cadilac enz ) gekregen toen ik het spel uit speelde hoe kan dat

Comments are closed.

Mobiele versie afsluiten