Home Audio / Video

Nieuwe GoGear jukeboxes tonen ook foto’s

0

philipshdd1620
Philips introduceert de GoGear HDD6320 en HDD1620 jukeboxes. Beide mediaspelers zijn uitgerust met verlichte sensortoetsen en Philips’ SuperScroll-systeem voor navigatie door een muziekcollectie. Luisteraars hoeven slechts met een vinger op de aanraakgevoelige strook te tikken of hier overheen te strijken om te kunnen navigeren door hun muziek- en fotobibliotheek. Het navigatiesysteem helpt de gebruiker ook op de GoGear jukeboxes opgeslagen foto’s te lokaliseren en te bekijken. De nieuwe GoGear jukeboxes kunnen JPEG-beelden weergegeven op het LCD-kleurenscherm met backlight in full-screenmodus of als een reeks thumbnails. De foto’s kunnen een voor een en bekeken worden of automatisch in een diashow met achtergrondmuziek.
De Philips HDD6320 is uitgerust met een harddisk van 30 GB en de HDD1620 heeft een opslagcapaciteit van 6 GB. Gesproken memo’s of gesprekken kunnen ook worden opgenomen via de geïntegreerde microfoon waarmee beide spelers zijn uitgerust. De opnames worden als WAV-bestanden opgeslagen voor weergave via de oortelefoons of een pc. De nieuwe serie GoGear HDD jukeboxes van Philips ondersteunen ook het PlaysforSure-initiatief van Microsoft. PlaysforSure stemt apparaten en de muziekservices op elkaar af. Dankzij het PlaysforSure-logo kunnen consumenten zien of de logo’s van hun weergaveapparaat en de service van hun voorkeur bij elkaar passen. Een ander aspect van PlaysforSure is dat het de Digital Rights Management-oplossing Windows Media DRM10 (voorheen bekend als Janus) volledig ondersteunt, een oplossing die momenteel wordt gebruikt door meer dan 70 online services die Windows Media-content aanbieden.
De batterij van de HDD6320 garandeert maximaal 15 uur ononderbroken muziekweergave, terwijl de batterij van het model HDD1620 maximaal 18 uur meegaat voordat ze moet worden opgeladen. De nieuwste GoGear jukeboxes beschikken ook over een snellaadoptie waarbij een uur laden resulteert in 70% van de batterijcapaciteit. De Philips GoGear HDD6320 en HDD1620 hebben een adviesprijs van respectievelijk 329,- en 249,- euro.

Adviesprijs
Philips GoGear HDD6320 329,- euro;
Philips GoGear HDD1620 249,- euro.

Mobiele versie afsluiten