Home Hardware

Uitbreiding assortiment

0


Acer Computer breidt het aanbod uit van randapparatuur uit. De multifunctionele MP3 Flash Stick bevat een USB-flash drive, digitale opnamecapaciteit van 128 MB of 256 MB en is voorzien van een LCD-scherm. Met deze MP3-spelers kun je naast MP3-bestanden ook WMA- en WAV-bestanden afspelen en beschik je over een FM-radio. Naast het beluisteren van muziek kan je de MP3-speler ook gebruiken als voice-recorder. Met de hulp van slechts één AAA-batterij is het mogelijk om 12 uur non-stop naar muziek te luisteren. De MP3 Flash Stick is verkrijgbaar vanaf 99,- euro.
Met de Acer Wireless LAN 11b USB-adapter is het mogelijk om een draadloze verbinding te onderhouden met andere wireless netwerkproducten via WiFi of de IEEE 802.11b standaard. De adviesverkoopprijs bedraagt 35,- euro.
Met de Acer Bluetooth mini USB-adapter kan vrijwel iedere pc of notebook uitgebreid worden met Bluetooth. De kleine mini USB-adapter is ideaal voor de mobiele gebruiker. De Acer Bluetooth mini USB-adapter Class 1 heeft een bereik van 100 meter en kost 35,- euro.
Ten slotte zijn er de Acer wUSB 2.0 Flash Sticks met een opslagcapaciteit van 128, 256 of 512 MB. De flash memory sticks van Acer bieden een leessnelheid van 8 MB per seconde en een schrijfsnelheid van 7 MB per seconde. De Acer USB 2.0 Flash Stick is verkrijgbaar vanaf 59,- euro.

Mobiele versie afsluiten