Home Nieuws

Jack the ripper in een nieuwe versie

10

ec_moviejack3
Easy Computing lanceert MovieJack versie 3. Het programma ript, kopieert, converteert, monteert en brandt een film met of zonder extra trailers. Met de jongste versie maak je 1:1-kopieën van al je favoriete films (DVD 5-formaat) op dvd-r(w), dvd+r(w) en dvd-RAM. MovieJack 3 ript bovendien ook video’s in XviD, DivX en andere niet-gestandaardiseerde formaten als XVCD en XSVCD. Je hoeft niet meer te doen dan je favoriete dvd-video in de speler te plaatsen, taal, geluid en ondertitels en eventueel compressieverhouding en beeldkwaliteit in te stellen en MovieJack 3 doet de rest. Je beschikt hierbij over het nodige montagegereedschap om bestaande avi-films te bewerken en je kan met de labeleditor ook eigen cd-labels en -hoesjes ontwerpen en afdrukken.
MovieJack 3 herkent automatisch dvd’s in PAL- en NTSC-formaat en ript dus Amerikaanse films in NTSC-formaat even snel als Europese films in PAL-formaat. Easy Computing geeft wel een waarschuwing: je mag dit softwarepakket alleen gebruiken indien je de wetgeving respecteert en indien je bij het reproduceren van programma’s geen rechten overtreedt. Het eventueel onwettig gebruik van deze software gebeurt volkomen op eigen verantwoordelijkheid. De adviesverkoopprijs van Easy Computing MovieJack 3 bedraagt 39,95 euro.

Adviesprijs
€ 39,95
Systeemvereisten
Pentium-processor waarvoor geldt: hoe krachtiger, hoe sneller de film is gecodeerd. Randapparatuur zoals een dvd-romspeler en een harde schijf hebben geen invloed op de verwerkingssnelheid. Windows 98/Me/2000/XP, 64 Mb RAM, DVD-ROM, een cd-r(w)-brander die Disc-at-Once en het VCD-formaat (video-CD) ondersteunt. Voor 1:1-kopieën: een dvd-brander (dvd-r(w) of dvd+r(w)). De volgende codecs moeten bij voorkeur zijn geïnstalleerd als je optimaal gebruik wilt maken van de avi-functionaliteit: DivX en mp3 of Xvid en Ogg Vorbis. Voldoende vrije schijfruimte, naargelang de grootte van het origineel. Onthoud als vuistregel dat per uur film ongeveer 650 à 700 Mb schijfruimte is vereist. 2 GB vrije schijfruimte wordt aanbevolen. Als je 1:1-kopieën wil maken op DVD of de harde schijf, heb je minstens 10 GB vrije schijfruimte nodig.

10 REACTIES

  1. Ik ben mijn originele cd kwijt van moviejack2. dus ook de code!
    Ik heb wel een kopie van mijn cd gemaakt, maar de code heb ik
    niet elders opgeschreven )-:

    Kan iemand mij een code toe mailen of weet iemand een plek waar
    ik aan een code kan komen? Zonder code kan ik hem niet gebruiken.
    Mailen naar: wverwoert@hotmail.com

  2. Ik heb dvdeo DVD wat wel wegschrijft op mijn harde schijf, maar niet brandt. Is Moviejack 3 betrouwbaarder?

  3. Dit is best een aardig programma maar er zitten nogal wat haken en ogen aan. Bijvoorbeeld de optie Alleen hoofdfilm kopiëren. Wanneer
    de film bestaat uit twee delen, dan wordt alleen het grootste deel gekopieerd en ben je dus de helft van je film kwijt. Het is niet mogelijk om onder het menu dvd backup zelf vob bestanden te selecteren zodat het backupen gewoon niet mogelijk is in zo\’n geval.
    Is een film te groot, en dit gebeurd nogal eens, dan is er geen mogelijkheid om in dat geval de film op twee dvd\’s te zetten. Wanneer je de film converteert naar een ander formaat dan is dit overigens wel mogelijk. Al met al een leuk programma maar had ik deze informatie gehad voordat ik het programma kocht, dan had ik zeker voor een ander programma gekozen.

  4. Ript als een speer – branden ho maar. Heb geruchten gehoord dat het iets met mijn brander te maken kan hebben (NEC +/-R). Bekend probleem. patch?, HELP !!

  5. Ik had graag geweten of je met moviejack 3 originele films kan kopieren op een standaard DVD 4,7 Gb schijfje door bijvoorbeeld enkel nederlandstalige ondertitel en standaard gesproken taal aan te duiden, of is dit niet mogelijk ?

Comments are closed.

Mobiele versie afsluiten