Home Hardware

Roterende antenne voor beter draadloos bereik

0
65
Sitecom WL-356 Wireless USB Adapter 300N X2

Sitecom WL-356 Wireless USB Adapter 300N X2 (© ; licentie: )

Sitecom voegt een nieuwe usb adapter toe aan het Pure E-motion gamma die is uitgerust met een externe antenne die je kan draaien voor een optimaal draadloos bereik.

De Sitecom WL-356 Wireless USB Adapter is een 802.11n netwerkadapter met een roterende externe antenne die je in de juiste positie kan draaien voor een optimale dekking. Je sluit de Wireless USB Adapter aan op een desktoppc of notebook via de USB poort, waarna je verbinding kan maken met elk draadloos netwerk. Het apparaat zou volgens Sitecom minder last hebben van “dead spots” en is daardoor een oplossing voor plaatsen waar het signaal zwak is.

Setup
In combinatie met een 300N-router biedt de WL-356 Wireless USB Adapter doorvoersnelheden tot 300 Mbps. De 802.11n-technologie maakt de WL-356 geschikt voor streaming media, zoals muziek en video’s, online gaming, het delen van bestanden en bellen via internet. Met de One-Push Setup-technologie maak je met één druk op de knop een veilige draadloze verbinding volgens de laatste WPA2-standaard.

Prijs en beschikbaarheid
De Sitecom WL-356 Wireless USB Adapter 300N heeft een adviesprijs van € 39,99.

Foto van Sitecom
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.