Home Hardware

Motorola smartphone heeft macrocamera

0
Lenovo introduceert de motorola one macro, een smartphone met een 6,2-inch HD+-scherm en een Macro Vision-camera waarmee je kan scherpstellen op 2 cm afstand van een object.

De nieuwe motorola one macro smartphone is uitgerust met de Macro Vision-camera waarmee je close-ups kunt vastleggen met een bokeh-wazigheidseffect.

Met de Macro Vision-camera kan je tot 5x dichterbij een object fotograferen dan met een normale smartphonecamera. Je kan scherpstellen op 2 cm afstand van een object.

De motorola one macro is naast de 2 MP speciale macro-lens uitgerust met een 13 MP hoofdsensor en een 2 MP dieptesensor. De smartphone heeft een autofocussensor met laser en biedt AI-functies zoals shot-optimalisatie, auto smile-capture en slimme compositie.

Op de voorzijde is de one macro uitgerust met een 8 MP selfiecamera.

De nieuwe motorola smartphone is uitgerust met een 6,2-inch HD+ (1520 x 720 pixels) Max Vision-beeldscherm.

De one macro draait op een 2 GHz octa-core cpu en Mali-G72 900Mhz gpu met 4 GB ram. Het interne geheugen van 64 GB is uitbreidbaar tot 512 GB met een microSD-kaart.

De 4000 mAh-batterij van de motorola one macro gaat volgens de fabrikant tot wel twee dagen mee.

De one macro meet 157,6 x 75,41 x 8,99 mm en weegt 186 gram. Alle specificaties van de motorola one macro vind je op de website van Lenovo.

motorola one macro (© Lenovo; licentie: Lenovo)

De motorola one macro is vanaf 2 november 2019 verkrijgbaar in de kleuren Space Blue of Ultra Violet voor een adviesprijs van €199,99.

Lenovo
Website: Lenovo België
Categorieën: Hardware, Producenten
Update 4 jaar geleden.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten