Home Hardware

Budgetvriendelijke NAS met vier sleuven

0
Synology lanceert een instap-NAS voor thuisgebruikers met vier sleuven voor het back-uppen van persoonlijke gegevens en het streamen van multimediabestanden.

De Synology DS418j NAS wordt gevoed door een nieuwe Realtek 64-bit dual-core CPU en 1 GB DDR4 geheugen.

Volgens de fabrikant bedraagt de leessnelheid meer dan 112 MB/s en de schrijfsnelheid meer dan 87 MB/s bij een RAID 5-configuratie in een Windows-omgeving.

De nieuwe DiskStation NAS beschikt over vier sleuven geschikt voor 3,5″ SATA HDD’s, 2,5″ SATA HDD’s of 2,5″ SATA SSD’s. De maximale capaciteit bedraagt 40 TB (10 TB drive x 4).

Synology maakt het opslagbeheer eenvoudig met de Hybrid RAID (SHR)-technologie van de fabrikant. SHR is een geautomatiseerd RAID-beheersysteem waarmee gebruikers opslagvolumes kunnen maken en uitbreiden en RAID-types kunnen migreren zonder veel informatie over RAID te moeten krijgen.

De DS418j draait op het DiskStation Manager (DSM) besturingssysteem, dat een uitgebreid scala aan applicaties biedt, van back-up tot multimediagebruik thuis.

De DS418j is uitgerust met 2 USB 3.0-poorten en 1 Gigabit LAN-poort. Het toestel meet 184 mm x 168 mm x 230 mm.

De NAS verbruikt 21,22 watt bij volledige operatie en 8,87 watt bij HDD-slaapstand.

Synology DiskStation DS418j NAS (© ; licentie: )

De Synology DiskStation DS418j is al verkrijgbaar. De adviesprijs werd niet meegedeeld, maar op het internet vonden we prijzen rond €320.

Synology
Categorieën: Producenten
Update 12 jaar geleden.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten