Home Bedrijven

Eenvoudig documenten digitaliseren

0
PFU, dochteronderneming van Fujitsu, lanceert met de SP-1425 een documentscanner in een compact ontwerp die ADF- en flatbed-functionaliteit combineert.

De nieuwe SP-1425 is Fujitsu’s instapmodel in de SP Seriesproductlijn van scanners. Deze documentscanner heeft een compacte formaat en een lagere hoogte dan een typische MFP. De SP-1425 combineert een flatbedscanner met een ADF (Automatic Document Feeder) met duplex scanning-functionaliteit.

De scanner kan tot 25 pagina’s per minuut (A4, kleur, duplex 200/300dpi) scannen. De SP-1425 wordt geleverd met de PaperStream IP-driver en beeldverbeteringssoftware. Ook is de onlangs geïntroduceerde PaperStream Capture Lite software gratis beschikbaar. De software biedt touchbediening en heeft een nieuwe gebruikersinterface met vernieuwde functionaliteit. Upgraden naar de volledige versie van PaperStream Capture is mogelijk.

Daarnaast wordt ook ABBYY FineReader Sprint meegeleverd voor het creëren van doorzoekbare PDF-bestanden, evenals Presto! PageManager 9.5 voor het beheren van digitale bestanden.

De Fujitsu SP-1425-documentscanner meet 45,4 x 33,1 x 12,9 cm en weegt 4,3 kg. Volledige specificaties van de scanner vind je op de website van Fujitsu.

Fujitsu SP-1425

Fujitsu SP-1425 (© ; licentie: )

De Fujitsu SP-1425-documentscanner is verkrijgbaar vanaf eind november 2016. De adviesprijs werd niet meegedeeld.

Fujitsu
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Update 10 jaar geleden.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten