Home Hardware

Goedkope quad-core Android-tablets voor consumenten

0
Lenovo kondigt vier nieuwe Android-tablets aan in zijn A-serie voor consumenten. De nieuwe tablets zijn uitgerust met quad-core processoren en verkrijgbaar met 7-, 8- en 10-inch schermen.

De nieuwe consumententablets van Lenovo draaien Android 4.2 en hebben 1,3 GHz MediaTek quad-core processoren met 1GB ram en 16GB opslagruimte, die uitgebreid kan worden met een sd-geheugenkaartje. Op de voorkant zit een 2-megapixel webcam, terwijl de achterkant voorzien is van een 5-megapixel camera. Een led-flash ontbreekt evenwel.

Lenovo lanceert twee 7-inch Android-tablets. De TAB A7-30 is vooral bedoeld voor audiofanaten, want heeft stereoluidsprekers op de voorkant en Dolby-geluid. Deze tablet heeft ook een 3G sim-sleuf. De TAB A7-50 is vooral bedoeld voor gebruikers die veel lezen op hun tablet. Deze quad-core tablet biedt 16GB opslagruimte en heeft een HD Ready-scherm (1200 x 800 pixels) met een brede kijkhoek. Een sim-sleuf voor 3G is optioneel. Deze tablet is in sommige markten ook verkrijgbaar als de goedkopere A7-40 met een ivoorkleurig kastje, 8GB opslagruimte en alleen een camera op de voorkant.

Lenovo A7 7-inch Android Tablet

Lenovo A7 7-inch Android Tablet (© ; licentie: )

De Lenovo TAB A8 heeft een kleurrijk 8-inch HD Ready-scherm, stereoluidsprekers op de voorkant en Dolby-verbeterd geluid. De Lenovo TAB A10 ten slotte heeft dezelfde eigenschappen als zijn kleinere broers, maar dan met een groter 10,1-inch HD Ready-scherm. Voor het grotere model is een optioneel toetsenbord-dock verkrijgbaar. Volgens Lenovo gaat de batterij van alle modellen ongeveer acht uur mee op een volle lading.

De A8 komt bij ons medio april op de markt vanaf € 149 (WiFi-versie) en € 199 (3G compatibel); de A10 is er vanaf € 199 (WiFi-versie) en € 249 (3G compatibel). De andere modellen volgen in mei voor een nog onbekend prijs.

Lenovo
Website: Lenovo België
Categorieën: Hardware, Producenten
Update 4 jaar geleden.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten