Home Audio / Video

AOC Full HD monitor voor liefhebbers van games

0
De AOC e2462Vwh is een 23-inch Full HD-monitor met een ultrakorte responstijd van slechts 2 milliseconden waardoor dit beeldscherm ook geschikt is voor het spelen van games.

De nieuwe AOC e2462Vwh led-monitor biedt een schermdiagonaal van 23,6 inch of 60 cm (23,6 inch). AOC ontwierp dit model speciaal voor veeleisende gameliefhebbers. De Full HD monitor met een TN-scherm biedt een responstijd van slechts 2 milliseconden en volgens de fabrikant ook scherpe en heldere beelden, zelfs bij snelle actiescènes uit de nieuwste games of films. Het scherm biedt een helderheid van 250 cd/m2 en een dynamisch contrast van 50.000.000:1 (statisch contrast: 1000:1).

AOC e2462Vwh

AOC e2462Vwh (© ; licentie: )

De AOC e2462Vwh monitor heeft een zwart met wit design en biedt de mogelijkheid om de HDMI (en VGA)-kabels discreet aan te sluiten in de achterzijde van de voet. Het i-Menu laat toe de monitorinstellingen te wijzigen met de muis, terwijl je met Screen+ het bureaublad kan onderverdelen in meerdere deelvensters. Dankzij de nieuwste energiebesparende led-achtergrondverlichting is het model zeer zuinig, aldus AOC.

Prijs en beschikbaarheid
De AOC e2462Vwh is verkrijgbaar vanaf februari voor een adviesprijs van € 159.

AOC
Website: AOC EU
Categorieën: Hardware, Producenten
Update 2 jaar geleden.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten