Home Hardware

Lichte en discrete headset van Plantronics

0
De Plantronics Marque 2 is een kleine en lichte Bluetooth headset voor gebruik met tablets en smartphones, die ook spraakcommando’s herkent.

Met een gewicht van 7 gram is de Marque 2 Plantronics lichtste Bluetooth headset. Je kan ermee luisteren naar muziek, films of gps-instructies en tegelijkertijd gesprekken aannemen of weigeren zonder een toets in te drukken door ‘Answer’ of ‘Ignore’ uit te spreken. De Marque 2 heeft dubbele microfoons die ruis en geluiden veroorzaakt door de wind minimaliseren.

Plantronics Marque 2 Bluetooth headset

Plantronics Marque 2 Bluetooth headset (© ; licentie: )


De nieuwe Bluetooth headset van Plantronics heeft een DeepSleep-modus waardoor de batterij volgens de fabrikant tot 180 dagen meegaat zonder tussentijds op te laden. Plantronics levert de Marque 2 met een 2-in-1 oplader die de headset en telefoon gelijktijdig kan opladen via een computer of in de auto. Het batterijniveau van de headset wordt ook weergegeven op de iPhone of Android-telefoon.

Met de gratis Find MyHeadset app kan je bovendien de headset terugvinden als ze is zoekgeraakt, ook als ze uitstaat. Als de Marque 2 aanstaat kan je een toon versturen zodat je kan horen waar de headset ligt. Als de headset uitstaat, kan je met de BackTrack-functie de datum, tijd en dankzij Google de locatie laten weergeven van de laatste keren dat je de headset hebt gebruikt.

Prijs en beschikbaarheid
De Plantronics Marque 2 is vanaf half november 2012 verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit voor een adviesprijs van € 59,99.

Plantronics
Categorieën: Hardware en software, Producenten
Update 3 jaar geleden.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten