Home Hardware

Apple levert iPad nu ook in mini-uitvoering

0
Apple introduceert de iPad mini, een tablet in een dunne, handzame behuizing met een 7,9-inch Multi-Touch scherm.

De iPad mini heeft een behuizing van aluminium en glas die 200 x 134,7 x 7,2 mm meet en 308 gram weegt (312 gram voor het model met sim-sleuf). Het 7,9-inch LED-backlit Multi-Touch IPS scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. De iPad mini is uitgerust met een 5 megapixel iSight camera met beeldstabilisatie aan de achterzijde en heeft aan de voorzijde een camera voor videogesprekken via Facetime.

Apple iPad mini

Apple iPad mini (© ; licentie: )


De mini-uitvoering van Apple’s tablet draait met een dual-core A5-chip. Een volledig opgeladen batterij zou volgens Apple tot tien uur meegaan. De iPad mini ondersteunt dual-band 802.11n Wi-Fi en Bluetooth 4.0. Apple levert ook een versie van de mini-tablet als Wi-Fi + Cellular-model met ondersteuning voor de huidige standaarden voor mobiel internet, zoals LTE en DC-HSDPA. Net als de iPhone 5 is de iPad mini uitgerust met Apple’s nieuwe Lightning-connector.

Prijs en beschikbaarheid
De Apple iPad mini met WiFi is vanaf vrijdag 2 november verkrijgbaar in zwart/antraciet en wit/zilver. De adviesprijs is € 329 voor het 16-GB model, € 429 voor het 32-GB model en € 529 voor het 64-GB model. Het iPad mini-model met Wi-Fi + Cellular zal enkele weken later leverbaar zijn. De adviesprijs voor dit model is € 459 voor het 16-GB model, € 559 voor het 32-GB model en € 659 voor het 64-GB model.

Apple
Website: Apple USA Website: Apple België Website: Apple Nederland
Categorieën: Hardware, Producenten
Update 6 jaar geleden.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten