Home Audio / Video

27-inch beeldscherm met Mobile High-Definition Link

0
We berichtten eerder al over een Philips monitor met Mobile High-Definition Link. Ook AOC brengt een 27-inch beeldscherm op de markt met deze technologie die de inhoud van Android smartphones en tablets in Full HD-resolutie kan weergeven.

De AOC myPlay i2757Fm LED-monitor toont de inhoud van smartphones en tablet-pc’s in Full HD-resolutie op een IPS-scherm van 27 inch (68,6 cm). Door middel van de MHL-aansluiting kunnen video’s en games vanaf mobiele apparaten met Android rechtstreeks op het grote scherm van de LED-monitor worden weergegeven. Bovendien wordt de batterij van het Android toestel opgeladen.

AOC myPlay i2757Fm

AOC myPlay i2757Fm (© ; licentie: )

De myPlay  i2757Fm is ook geschikt voor kantooromgevingen. De myPlay monitor kan immers ook de inhoud die op het Android-apparaat wordt weergegeven op groot scherm tonen, zoals agenda’s, PDF-bestanden, PowerPoint-presentaties of andere Office-documenten.

De AOC myPlay i2757Fm biedt een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een helderheid van 250 cd/m2, een nominaal contrast van 1000:1 (dynamisch contrast: 20.000.000:1) en een responstijd van 5 ms. De kijkhoek bedraagt 178° verticaal en horizontaal. De i2757Fm is uitgerust met een analoge D-sub-poort, een USB-poort en twee HDMI-poorten. Met de Screen+ software kan je het scherm splitsen in maximaal vier deelvensters. Met i-Menu kan je het menu aanpassen met de muis.

Prijs en beschikbaarheid
De AOC myPlay i2757Fm LED-monitor is al beschikbaar en heeft een adviesprijs van € 289.

AOC
Website: AOC EU
Categorieën: Hardware, Producenten
Update 2 jaar geleden.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten