Home Hardware

Pocketrouter met ingebouwde oplaadbare accu voor onderweg

0
D-Link introduceert een draagbare router met oplaadbare batterij waarmee je onderweg een netwerk en internetverbinding kan opzetten.

Met de D-Link Pocket Cloud Router beschik je over je eigen persoonlijke cloud, ongedacht je locatie. Het toestelletje functioneert als router/access point en als Wi-Fi Hotspot. De Pocket Cloud Router is uitgerust met een netwerkaansluiting en biedt 802.11 g/b draadloze connectiviteit via de 2,4 Ghz band. De mini-router werkt met een oplaadbare accu die een gebruik van maximaal 4 uur biedt.

D-Link DIR-506L

D-Link DIR-506L (© ; licentie: )


Als je de gratis SharePort Mobile app downloadt voor een iPhone, iPad of Android-toestel kan je content openen, bekijken en delen vanaf een USB-geheugenstaaf of externe harde schijf die is aangesloten op de Pocket Cloud Router. Ook kan je zo draadloos back-ups maken van bestanden zonder computer naar een USB opslagmedium. Via de USB-poort van de Pocket Cloud Router is het ook mogelijk mobiele telefoons op te laden. De router heeft ook een Repeater-stand die de draadloze dekking kan helpen verbeteren in het thuisnetwerk waar het signaal zwak is.

Prijs en beschikbaarheid
De D-Link Pocket Cloud Router DIR-506L is in oktober te koop voor een adviesprijs van € 79,95.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten