Home Bedrijven

Energiezuinige desktop-NAS van Synology

0
Synology lanceert een nieuwe DiskStation NAS-server voor twee harde schijven en met een nieuwe systeemslaapstand om het stroomverbruik te minimaliseren.

De Synology DiskStation DS213+ is een NAS-server bedoeld voor kleine en middelgrote ondernemingen. De nieuwe desktop-NAS kan je uitrusten met twee harde schijven van maximaal 4 TB. De DiskStation DS213+ is uitgeruste met een Dual Core 1.067 GHz processor en 512 MB DDR3 geheugen. De gemiddelde lees- en schrijfsnelheden bedragen respectievelijk 110,36 MB/sec en 84,31 MB/sec (bij RAID1 in een Windows-omgeving). De DS213+ beschikt tevens over een 64-bit floating point-eenheid, waarmee het versleutelen en ontsleutelen van data aanzienlijk wordt versneld volgens Synology. De DS213+ is uitgerust met een SD-kaart slot, een eSATA-poort voor externe back-up en twee USB 3.0-poorten.

Synology DiskStation DS213+

Synology DiskStation DS213+ (© ; licentie: )

Synology introduceert ook de System Hibernation-functie die het stroomverbruik van het hele systeem minimaliseert en actief luistert naar netwerkactiviteit, zodat de DS213+ zeer snel wakker wordt. Volgens Synology biedt de systeemslaapstand een betere balans tussen energie-efficiency en reactiesnelheid van het systeem vergeleken met volledig uitschakelen. Tijdens de systeemslaapstand verbruikt de DS213+ 2,6 watt.

De DS213+ kan ook twaalf videokanalen van high-definition IP-camera’s tegelijkertijd streamen. Het ontwerp en een 92 mm systeemventilator zorgen voor een optimaal koelende luchtstroom en reduceren het geluidsniveau tot slechts 19,9dB(A).

Prijs en beschikbaarheid
De Synology DiskStation DS213+ is al leverbaar en heeft een adviesprijs van € 273 (excl. BTW).

Synology
Categorieën: Producenten
Update 12 jaar geleden.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten