Home Audio / Video

Gebruik je HD-tv als computerscherm

2
Sitecoms Wireless PC-on-TV is een oplossing om draadloos foto’s, muziek, online video’s, websites, games, videochat en apps van het kleine computerscherm op het grote scherm van een HD-tv te tonen.

De Sitecom MD-300 Wireless PC on TV streamt de content van een pc of Mac draadloos in HD-kwaliteit (720p) naar een televisietoestel. Alles wat je normaal op je pc of Mac doet, kan je op die manier op een groot scherm afspelen. De Wireless PC-on-TV heeft twee externe WiFi-antennes om draadloos (IEEE 802.11 b/g/n) verbinding met de router te maken en zo onderdeel te worden van het thuisnetwerk. Met de meegeleverde software kunnen maximaal acht Windows- of Mac-computers gebruik maken van de streamingoplossing.

Sitecom Wireless PC on TV MD-300

Sitecom Wireless PC on TV MD-300 (© ; licentie: )


De MD-300 heeft een USB-aansluiting waarop je een toetsenbord en eventueel ook een muis kan aansluiten voor de bediening. Maar je kan ook de gratis MirrorOp Receiver-app downloaden in de Apple Store en Android Market, zodat je een iPhone, een iPad of Android-smartphone of -tablet als afstandsbediening kan gebruiken. Ook is er de gratis MirrorOp Photo Sender App voor Apple-, Android- en Blackberry-toestellen waarmee je foto’s van een smartphone of tablet op het grote tv-scherm kan weergeven, ook als diavoorstelling.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Sitecom MD-300 Wireless PC-on-TV is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 99,99.

Sitecom
Categorieën: Producenten
Update 12 jaar geleden.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten