Home Hardware

Medion tablet opnieuw verkrijgbaar bij Aldi Nederland

4
Terug van weggeweest: vanaf 31 maart ligt het eerste Aldi-Medion Android tablet opnieuw in de winkel – maar alleen in de Nederlandse Aldi vestigingen.

Het is geen nieuw model, want de Medion LifeTab MD 99000 (P9514) was eerder al te koop op 10 december 2011 zowel in België als in Nederland. Onze preview kan je nog steeds hier lezen. De conclusie eindigde toen met “Maar als je voor jezelf besloten hebt dat je er voor gaat, raden we je aan niet te lang te wachten. Onze kristallen bol voorziet al snel een bordje “uitverkocht”.” We hadden gelijk: in vele winkels was enkele minuten na 9 uur de gehele voorraad uitgeput. Het feit dat die voorraad belachelijk klein was, had daar waarschijnlijk ook wel iets mee te maken.

Medion LifeTab MD 99000 (P9514)

Medion LifeTab MD 99000 (P9514) (© ; licentie: )

Maar goed, hij is dus terug, zij het dan (voorlopig?) alleen in de Nederlandse Aldi vestigingen vanaf zaterdag 31 maart 2012. Toch twee bemerkingen:
1. Bij de vorige aanbieding kregen de Belgische kopers er gratis een Aldi Talk startset met 10 euro beltegoed bij, de Nederlandse kopers niet. Die discriminatie wordt nu goedgemaakt, want in de Nederlandse folder lezen we nu ook “inclusief gratis Aldi Talk Starterset”. Of daar eveneens 10 euro beltegoed inzit staat er niet bij vermeld, maar een starterset zonder beltegoed lijkt ons nogal vreemd.
2. Het besturingssyteem is net als vorige keer Android 3.2, maar Medion belooft een “Gratis automatische update naar Android 4.0 (over enkele maanden beschikbaar)”.

Zeker dat laatste is toch maar mooi meegenomen. Nieuw in Android 4.0 (codenaam: Ice cream sandwich) is niet alleen de totaal vernieuwde interface, dat is al bij al slechts cosmetica. Android 4.0 biedt echter talrijke technische hoogstandjes, streaming stemherkenning en het unlocken van het toestel door gezichtsherkenning om er maar enkele te noemen. Hopelijk gaat die overschakeling vlot en werkt dan alles zoals voorzien op deze Medion LifeTab MD 99000 (P9514). In welk geval 399 euro zeker een leuke prijs is voor dit toestel.

Adviesprijs
€ 399
Aldi Nederland
Website: Aldi Nederland
Categorieën: Distributeurs, Nederland
Update 10 jaar geleden.

4 REACTIES

  1. Heb net een tablet bij Aldi gekocht, wou ‘m ook als e-reader gebruiken, maar downloaden van Adobe digital Edition voor Android lukt niet. WAAROM niet???

  2. en in duitsland is de nieuwe nu te koop ,dit is de 5916 voor 399 euro plus 10 euro beltegoed uiteraard alleen voor in duitsland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten