Home Hardware

Goedkope multifunctional printer-scanner-copier met WiFi bij Aldi België

9
Op woensdag 18 januari a.s. kunnen Belgische Aldi-klanten een goedkope WiFi-multifunctional kopen. Het is geen Medion, noch een onbekend merk uit het Verre Oosten, maar een heuse Hewlett-Packard: de HP DeskJet 3050A e-All-in-One Printer. Is de 70 euro die Aldi ervoor vraagt goed besteed? DiskIdee zocht het voor je uit.

HP heeft natuurlijk een naam hoog te houden in het printerwereldje. Maar zoals alle merken moet het ook de logica van de markt volgen. Dat betekent steeds meer functies voor steeds minder geld aanbieden… en niet bang zijn ook andere verkoopkanalen durven aanboren dan de traditionele pc-dealer (bestaat die nog?). Aldi België legt volgende woensdag 18 januari een HP DeskJet 3050A e-All-in-One Printer in zijn rekken voor 70 euro. Is dit een goede deal? Wij zochten het voor je uit.

HP DeskJet 3050A e-all-in-one printer series

HP DeskJet 3050A e-all-in-one printer series (© ; licentie: )

 
Prijs van printer en inkt

De HP DeskJet 3050A e-All-in-One Printer is een A4-instapmodel dat volgens HP 79 euro moet kosten. Bij Aldi krijg je er dus welgeteld 9 euro korting op. Mooi meegenomen, maar niet echt spectaculair. Je krijgt er wel een HP 301 zwart- en driekleureninktpatroon (cartrdige) bij. Die kosten normaal rond de 20 euro voor de zwarte versie en rond de 22 euro voor de gewone driekleurenversie. Er zijn voor deze multifunctional ook XL zwart- en kleurenpatronen beschikbaar met meer inkt die elk ongeveer 30 kosten. Je ziet dat de echte kostprijs van deze multifunctionele printer in de inkt zit. Hoe vaker je een inktpatroon moet kopen, hoe meer de printer je zal kosten. Straks zullen we je daar meer over vertellen.
Op de volgende pagina van dit artikel bekijken we eerst wat deze instapmultifunctional allemaal in zijn mars heeft.

9 REACTIES

  1. Euuuh… geen koopje in Aldi!

    Heb deze printer eind december gekocht via Amazon UK: prijs was £35.26 incl. levering (duurde een dag of 5) en duo-pack inktpatronen was £12.39 –> totale prijs 55 EUR thuisgeleverd voor printer en reserve inktpatronen!!!

    Kwaliteit van tekst is ok, foto printen is niet zo ferm. Onderste 1.5cm van pagina kan niks oop geprint worden.

    Is redelijk luidruchtig en gemaakt van goedkoop plastic.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten