Home Audio / Video

Full HD mediaspeler met ingebouwde WiFi van Eminent

0
Eminent introduceert de EM7285 HD Media speler waarin je een 3,5-inch SATA harde schijf kan plaatsen en die is uitgerust met Gigabit LAN en ingebouwde WiFi-adapter.

De nieuwe en limited edition HD mediaspeler van Eminent heeft een aluminium behuizing die voor koeling zorgt en het geluid dempt. De EM7285 heeft een easy-mount slot zodat je snel een optionele harde schijf met een capaciteit naar keuze kunt plaatsen. Je kan deze mediaspeler op het netwerk aansluiten via de Gigabit LAN verbinding of via de ingebouwde draadloze adapter. De EM7285 ondersteunt videobestanden met Full HD 1080P, evenals Dolby TrueHD en DTS-HD master audio. De nieuwste Next-Generation Realtek RT1185 chipset zorgt voor een brede codec-ondersteuning.

Eminent EM7285 Limited Edition hdMEDIA Full HD mediaspeler

Eminent EM7285 Limited Edition hdMEDIA Full HD mediaspeler (© ; licentie: )


De mediaspeler is ook uitgerust met twee USB 2.0-aansluitingen en een USB 3.0-poort voor een snelle bestandsoverdracht van pc naar de harde schijf. De gebruikersinterface van de EM7285 HD media player is exclusief ontworpen door Project Mayhem en biedt de gebruiker een nieuw bibliotheeksysteem voor video, muziek en foto. De mediaspeler is voorzien van een webbrowser, YouTube XL, Twitter en Facebook. De juiste levertijd en adviesprijs van de Eminent EM7285 hdMEDIA HD media player werden niet meegedeeld.
Eminent
Categorieën: Producenten
Update 12 jaar geleden.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten