Home Bedrijven

Vliegensvlugge draagbare documentscanner

0

Prestaties
De ScanSnap S1100 voelt inderdaad “snappy” aan. Het apparaat is minder dan twee seconden gebruiksklaar nadat je de klep openzet. Pagina’s worden inderdaad gescand in de opgegeven 7,5 seconden.

Fujitsu ScanSnap scannen (© ; licentie: )

De verwerking door de software zoals bijvoorbeeld ocr voegt daar natuurlijk ook nog wat seconden aan toe, maar je kunt ondertussen gewoon voortscannen. Op die manier kun je zelfs een dik document bestaande uit losse vellen vrij vlot in computertekst omzetten of gewoon optisch archiveren. Het apparaat en de bijbehorende software werken erg intuïtief en gebruiksvriendelijk en de vele uitvoeropties zijn zeer handig. Dat deze scanner niet compatibel is met TWAIN vinden we geen bezwaar, want de software die Fujitsu meelevert biedt meer dan voldoende functionaliteit en is bovendien erg gebruiksvriendelijk. En met een bedrijf dat al meer dan vijftig jaar bestaat hoef je ook geen schrik te hebben dat de software niet voldoende wordt ondersteund. Dit wordt ook bewezen door het feit dat de software ook nog werkt onder oudere versies van Windows zoals XP 32-bit of Vista 32- en 64-bit of Mac OS zoals 10.4.

Conclusie
De Fujitsu ScanSnap S1100 is gebruiksvriendelijk, snel en ideaal om onderweg, maar ook op je werkplek, documenten te scannen om ze te kunnen delen met anderen, te archiveren of om te zetten in computertekst. De prijs valt ook enorm mee.

(91/100)

Adviesprijs
€ 163 excl. btw.
Fujitsu
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Update 10 jaar geleden.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten