Home Hardware

Draadloos netwerken via elk stopcontact in woning

2

Design
De adapters zijn uitgevoerd in glanzend wit. Op de voorzijde van de dLAN 200 AVmini is het logo van devolo opvallend aanwezig, net als drie lampjes die de status aangeven. De adapter is rondom voorzien van verluchtingsroostertjes om de warmte af te voeren. Onderaan zien we een Ethernet-poort en een knopje om een gecodeerde verbinding op te zetten. Het tweede basisonderdeel, het wlan-access-point, heeft een hele make-over ondergaan. In tegenstelling tot vroeger is dit geen ‘bakje’ meer, maar een adapter. De dLAN 200 AV Wireless N is uitgevoerd in glanzend wit en heeft geen zichtbare antennes.

Op de voorzijde zien we, naast het logo, vier statuslampjes en drie knopjes.

Op de voorzijde zien we, naast het logo, vier statuslampjes en drie knopjes. (© ; licentie: )


Op de voorzijde zien we, naast het logo, vier statuslampjes en drie knopjes. Er is een knopje voorzien om de wlan-functie in- of uit te schakelen. Met het tweede knopje kan je het draadloze netwerk eenvoudig beveiligen via Wi-Fi Protected Setup (WPS). Het derde knopje dient om de verbinding tussen de adapters te coderen en adapters toe te voegen of te verwijderen. De zijkanten beschikken over ventilatieroosters en aan de linkerzijde voegde Devolo een reset-knop toe. De onderzijde van de dLAN 200 AV Wireless N biedt plaats aan drie Ethernet-poorten (IEEE 802.3u – 10/100 Mbps) die je kan gebruiken om bedrade toestellen aan te sluiten. Door het compacte design verlies je dus één Ethernet-poort in vergelijking met de eerdere versie die wij getest hebben.

2 REACTIES

  1. Hallo,

    Mijn vraag was als ik die cockpit software ook op mijn iPad kan zetten heb het set al gekocht voor mijn laptop dus dacht misschien kan het ook wel op mijn iPad?

    Gr. Edwin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten