Home Hardware

Draagbaar entertainmentplezier in stijlvolle verpakking

0
HP Pavilion dv6-3000sb

HP Pavilion dv6-3000sb (© ; licentie: )

HP bezorgde ons een recent model uit de Pavilion dv-lijn laptops. De Pavilion dv6-3000sb is een kloeke entertainmentmachine voor het hele gezin in een stijlvolle en stevige behuizing in aluminium. We zetten deze laptop op onze testbank.

Steeds meer mensen gaan voor draagbaar computerplezier, maar willen bij een mobiele computer niet inboeten op de mogelijkheden. De nieuwe notebooks in de HP Pavilion lijn bieden een brede keuze op het vlak van performantie en draagbaarheid voor diverse budgetten. De Pavilion dv6-modellen hebben een duurzame behuizing van geborsteld aluminium die wordt opgefleurd door een gegraveerde illustratie. Ook het gedeelte onder het toetsenbord is gegraveerd. Het geheel ziet er stijlvol uit.
Het scherm van de Pavilion dv6 is een een 15,6-inch (39,6 cm) high-definition HP BrightView lcd-scherm met een resolutie van 1366 x 768 pixels en met energiezuinige LED’s voor de achtergrondverlichting. In de schermrand is een TrueVision webcam met geïntegreerde digitale microfoon ingebouwd.
Ondanks de toch wel forse afmetingen van de laptop – hij meet 24,5 cm (l) x 37,8 cm (b) x 3,17 cm (min h) / 3,57 cm (max h) en weegt 2,48 kg –, heeft de dv6-300sb geen apart numeriek klavierdeel. Wel zijn er aan de linkerzijde een vijftal functietoesten die rechtstreeks toegang verlenen tot veelgebruikte toepassingen, zoals mail en internet. Het aanraakgevoelig vlak onder het toetsenbord is van het multitouch-type. Je kunt dus bijvoorbeeld foto’s of webpagina’s vergroten en verkleinen met speciale vingerbewegingen.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten