Home Bedrijven

Multifunctionele inkjetprinters van Brother doen het draadloos

0
Brother MFCJ615W

Brother MFCJ615W (© ; licentie: )

Brother brengt twee multifunctionals met inkjettechnologie op de markt voor kleine ondernemingen en het thuiskantoor die ook inzetbaar zijn in een draadloos netwerk.

De Brother DCP-J715W en MFC-J615W zijn compacte kleuren all-in-one’s die printen, kopiëren en scannen. De MFC-J615W kan ook faxen versturen met de 33.600 bps faxmodem. De toestellen bieden een afdruksnelheid van 35 pagina’s per minuut (ppm) in zwart-wit en 28 ppm in kleur en een 6000 dpi afdrukresolutie. Beide inkjets kunnen zowel in een vast of draadloos netwerk (IEEE802.11b/g) worden geïntegreerd zodat meerdere medewerkers van de toestellen kunnen gebruikmaken. Via de usb-poort print je foto’s rechtstreeks af vanaf een PictBrigde-compatibele digitale cameral of vanaf een usb-geheugenstaafje. Ook voor andere geheugenkaarten zijn er sleuven voorzien: Memory Stick (Duo met adapter), Memory Stick Pro, SD (Mini SD met adapter) en SDHC.

Milieuvriendelijk
Voor je ze afdrukt, kun je foto’s bekijken en bewerken op het 8,2 cm grote lcd-scherm. Beide inkjetmultifunctionals zijn uitgerust met een vlakbedscanner en een “scan naar”-toets waarmee je snel documenten naar e-mail, beeld, bestand, kaart of usb-geheugen kunt scannen. Via de vijftien bladen automatische documentinvoer kun je meervoudige documenten scannen of kopiëren. Deze Brother producten hebben het certificaat Energy Star voor energie-efficiëntie en het ecolabel Blue Angel voor lage geluidsnormen en recyclagevriendelijk design.

Prijs en beschikbaarheid
De Brother DCP-J715W en MFC-J615W zijn beschikbaar vanaf juli en hebben een standaard waarborg van 2 jaar collect & return. De prijzen werden niet meegedeeld.

Brother
Categorieën: Producenten
Update 12 jaar geleden.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten