Home Audio / Video

Een betere audio-ervaring onderweg

0

Terratec SubSession Traveller 5 (© ; licentie: )

Terratec kondigt twee draagbare plug & play luidsprekersystemen aan die je aansluit op een laptop via USB Hi-Fi, zodat je onderweg kan genieten van een betere audio-ervaring. De systemen hebben ook een lijningang voor het aansluiten van externe audiobronnen.

De TerraTec SubSession Traveller 3 en Traveller 5 zijn 2.1 geluidssystemen in één behuizing die je met de usb-kabel aansluit. Er zijn geen drivers nodig. Via de usb-aansluiting wordt het digitale audiosignaal doorgegeven. De Traveller 3 betrekt ook de nodige stroom via de usb-kabel, terwijl de Traveller 5 wordt geleverd met batterijen voor de nodige energie. Beide systemen zijn bedoeld om het geluid van apparaten met zwakke luidsprekers op te waarderen. Ook externe audio-apparaten, zoals mp3-spelers, iPods, iPhones en gsm’s, kan je met de beide luidsprekersystemen verbinden via de lijningang. De Traveller 3 en 5 hebben een Klasse D versterker aan boord die de ingebouwde woofer van 0,6 watt en de geïntegreerde 2¼” subwoofer aanstuurt. Met een gewicht van minder dan 500 gram zijn beide apparaten gemakkelijk mobiel inzetbaar.

Prijs en beschikbaarheid
De TerraTec SubSession Traveller 3 heeft een prijskaartje van € 49,99, terwijl de SubSession Traveller 5 € 59,99 euro kost.

TerraTec
Categorieën: Producenten
Update 12 jaar geleden.

Mobiele versie afsluiten