Home Bedrijven

Helemaal afgestemd op communicatie

0

Smartphones krijgen steeds meer functionaliteit, maar communicatie blijft toch de voornaamste functie. HTC onderstreept dat met twee nieuwe toestellen.
HTC Touch Pro2
HTC kondigt de Touch Diamond2 en de Touch Pro2 aan. Met deze twee Windows Mobile smartphones introduceert HTC het begrip ‘people-centric’ communicatie. Wanneer je een contactpersoon selecteert, krijg je meteen de hele communicatiehistorie van deze persoon te zien. Je kan deze geschiedenis ook tijdens een telefoongesprek oproepen. Op deze manier beschik je altijd over de laatste communicatie via voice, sms of e-mail.

Go with the FLO
De HTC Touch Diamond2 en HTC Touch Pro2 zijn uitgerust met HTC’s TouchFLO 3D interface. HTC integreerde TouchFLO 3D nog beter in Windows Mobile 6.1, wat de bediening nog intuïtiever en sneller moet maken. HTC heeft ook de oppervlakte van de touch-toetsen vergroot.

HTC Push Internet technologie
Om het bekijken van websiter te versnellen maken de smartphones gebruik van HTC’s Push Internet-technologie. HIermee kun je favoriete websites voorselecteren zodat ze direct beschikbaar zijn en getoond worden als de URL wordt ingegeven.

HTC Touch Diamond2
De HTC Touch Diamond2 is 13,7 mm dik en heeft een 3,2-inch VGA-beeldscherm. Nieuw is de aanraakgevoelige inzoombalk waarmee je sneller kunt in- en uitzoomen op webpagina’s, e-mails, foto’s en documenten. D batterijcapaciteit is met vijftig procent verhoogd ten opzichte van het vorige model.

HTC Touch Pro2
De HTC Touch Pro2 isheeft een 3,6-inch breedbeeld VGA-scherm en een QWERTY-toetsenbord. Deze smartphone is uitgerust met de nieuwe HTC Straight Talk-technologie voor conference calls. Als je de Touch Pro2 omgedraaid op tafel legt, schakelt het toestel automatisch over naar een conference call speakerphone-systeem.

Beschikbaarheid en prijs
De HTC Touch Diamond2 heeft een adviesprijs van € 449 en is beschikbaar vanaf het tweede kwartaal van dit jaar. De HTC Touch Pro2 wordt begin van de zomer in de winkels verwacht en heeft een adviesprijs van € 599. Prijzen inclusief BTW.

Adviesprijs

– HTC Touch Diamond2:  € 449
– HTC Touch Pro2:  € 599

Mobiele versie afsluiten