Home Audio / Video

Met een Blu-ray-speler het internet op

0

LG introduceert een Blu-ray-speler die is uitgerust met de BD Live-functie waardoor deze speler allerlei interactieve mogelijkheden biedt.
LG BD300
De LG BD300 is een Blu-ray-toestel met netwerkmogelijkheid. Door de BD Live-functie (BD-ROM Profile 2.0) kan deze speler een internetverbinding maken, waarmee hij videobeelden, ondertitels en andere informatie kan downloaden. Ook is het met deze functie mogelijk gerelateerde quizzen en interactieve multiplayer-games te spelen.

Hoge Definitie
De BD300 biedt 1080p Full HD-resolutie via een HDMI-aansluiting. Naast Blu-ray-disks kan hij ook dvd’s en DivX-films afspelen. De speler kan overweg met MPEG4–video-, JPEG-, MP3- en WMA-bestandsformaten. Op het vlak van geluid ondersteunt de BD300 Dolby True HD en DTS-HD voor een echte Hoge Definitie entertainmentervaring.

Afstandsbediening
LG claimt ook dat het opstarten en het laden en openen van de lade veel sneller gebeuren dan bij andere Blu-ray-spelers. De SIMPLINK-connectiviteit van LG zorgt er bovendien voor dat gebruikers alle benodigde functies kunnen bedienen met één afstandsbediening. De BD300 heeft ook een USB-poort zodat je een USB-geheugenkaart kan aansluiten voor meer opslagcapaciteit.

Prijs en beschikbaarheid
Wanneer de LG BD300 te koop is en wat hij zal kosten werd niet meegedeeld.

Mobiele versie afsluiten