Home Audio / Video

Topmodel in Canon’s populaire Digital IXUS reeks onder loep

2

Canon Digital IXUS 950  IS
 

Conclusie
De Canon Digital Ixus 950 IS is een compacte camera met de nieuwste technologie aan boord, zoals gezichtsherkenning, en mét een optische zoeker, die op camera’s in dit segment steeds vaker achterwege blijft. De beelden zijn van een voortreffelijke kwaliteit, met veel detail en scherpte. Ook de kleurweergave is perfect. Het enige minpuntje waar we de camera op kunnen betrappen is de lichte onscherpte aan de randen van het beeld. De IXUS 950 IS is een draagbaar juweeltje dat je alles biedt om in de meeste omstandigheden voortreffelijke foto’s te maken. De adviesprijs bedraagt € 429,-, maar op het internet vonden we prijzen die een flink stuk lager liggen.
Adviesprijs
€ 429
KortCanon’s nieuwste topmodel in de IXUS consumentencamerareeks laat zich zo goed als op geen enkel foutje betrappen op vlak van beeldkwaliteit.

Een lijst met de specificaties van de camera vind je door op deze link te klikken.

2 REACTIES

  1. bij een boswandeling met goed weer werden er veel foto’s gemaakt door mensen met allerlei goedkopere camera’s. die foto’s waren goed. die van mij met de canon ixus 950 waren ,met de automaat gemaakt ,bijna allemaal overbelicht.
    ook zijn er op foto’s van witte voorwerpen geen nuances te zien b.v bij bloemen, die worden 1 witte vlek. ik heb de witbalans al op -1 gezet.
    de camera valt me erg tegen wat dat betreft.

Comments are closed.

Mobiele versie afsluiten