Home Multimedia

Back to the roots first person shooter

2

Multiplayer
Dit spel kan ook met meerdere spelers tegelijk gespeeld worden. De multiplayer doet helemaal denken aan die van de zeer populaire Quake spellen. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals team deathmatch, free for all… Bij het originele spel waren er maar een beperkt aantal arena’s om op te spelen, maar daar verhelpt de uitbreiding wel gedeeltelijk aan. Het is helaas niet mogelijk om met meerdere het verhaal uit te spelen. Op het internet is de multiplayer vrij populair, dus mede- of tegenstanders vinden is niet zo moeilijk.

Expansion
Op de nu verkrijgbare Black Edition zit ook de uitbreiding Battle out of Hell. Eigenlijk is dit gewoon meer van hetzelfde met dat verschil dat de Grote Bazen iets simpeler de dood in te jagen zijn, er meer wapens te verkrijgen zijn en het grafisch hier en daar nog wat is bijgewerkt.
Toch één puntje van kritiek: de makers zijn hier afgestapt van het simplistische karakter door er een gedeelte in te voegen waarbij je van rots op rots moet springen boven lava. Dit was verreweg het meest frustrerende stuk van heel het spel, temeer omdat je dan telkens terug naar af moet en het spel er een nogal lange laadtijd op na houdt.

Conclusie
Dit spel is in zijn gewone versie – zeer onterecht – een beetje over het hoofd gezien door de meeste gamers. Door het spel samen met de uitbreiding nu opnieuw uit te brengen aan een zeer democratische prijs, krijgt iedereen de kans om Painkiller een meer dan verdiende tweede kans te geven.

Officiële site van het spel: www.painkillergame.com
Producent: People can Fly
Distributeur: Dreamcatcher Interactive

Adviesprijs
39,99 euro
Systeemvereisten
Windows 98SE/ME/2000/XP; 1.5 GHz Pentium III of AMD Athlon processor; RAM 384 MB; cd-rom/dvd-rom 8x speed; 1.2 GB beschikbaar op de harde schijf; Video 64 MB DirectX 8.1 kaart met hardware Transform & Lighting ondersteuning (NVIDIA GeForce2 GTS of beter); Geluid: DirectX 8.1b of beter

2 REACTIES

  1. Zit ook weer een open eind aan painkiller booh. Dus painkiller 3 zal er ook wel komen…..ik hoop het van harte ik krijg er niet genoeg van 😀

Comments are closed.

Mobiele versie afsluiten