Xperia arc smartphone houdt boog strak gespannen

2
73
Sony Ericsson Xperia arc

Sony Ericsson Xperia arc (© ; licentie: )

Wat versta jij onder de ultieme smartphone? De bekende Apple iPhone is volgens sommigen de ultieme smartphone dankzij het gebruiksgemak en het degelijke touchscreen. Maar moet het concurrerende Google Android eigenlijk onderdoen voor Apple iOS? Niet als het van Sony Ericsson’s nieuwe Xperia arc afhangt. Een test.

Na de Samsung Galaxy S die we enige tijd geleden bespraken, presenteert Sony Ericsson nu de Xperia arc, de eerste van een reeks nieuwe Android-smartphones die het bedrijf dit jaar uitbrengt. Sony Ericsson heeft naar eigen zeggen beroep gedaan op de beste technologie van twee partners: Google en moedermaatschappij Sony. Google is verantwoordelijk voor het populaire Android besturingssysteem en Sony is gespecialiseerd op het vlak van entertainment.

In de doos
De relatief grote doos biedt uiteraard plaats aan de slanke Sony Ericsson Xperia arc zelf. Daarnaast worden ook nog een aantal accessoires meegeleverd: een USB-netlader, een micro-USB kabel, een 3,5 mm stereo headset, een HDMI-kabel en een Engelstalige snelstartgids. In de Benelux levert Sony Ericsson ook nog een MicroSD-geheugenkaart van 16 GB en een screenprotector mee.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelDraagbare Blu-ray-speler van Sony
Volgend artikelDuo Full HD camcorders van Toshiba

2 REACTIES

  1. De SE Xperia Arc en ook de voorganger (Xpezria X10)hebben een full GPS ontvanger, maar ook met aGPS ondersteuning die gebruikt wordt indien er geen sat ontvangst mogelijk is, bijvoorbeeld in tunnels of grote steden.

  2. Spijtig dat het een aGps is dus moet je steeds een netwerk verbinding hebben om te navigeren, kostelijk zaakje !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.