Home Dataprojectoren

Dataprojectoren

Sony VPL-EW5 review

Als laatste in onze vergelijkende test van beamers komt Sony aan de beurt met de VPL-EW5.

Sharp PG-F267X review

Ook Sharp ontbreekt niet in onze test van beamers. De PG-F267X is een wat aparte verschijning door de opvallende bolle lens vooraan.

Sanyo PLC-XC55 review

In vergelijking met de PLC-XW60 oogt de PLC-XC55 die Sanyo instuurde voor onze test van beamers een stuk massiever, al valt het gewicht best mee.

Sanyo PLC-XW60 review

Sanyo zond twee tafelmodellen in voor onze test van beamers, de PLC-XC55 is het grotere model, terwijl de PLC-XW60 die we hier bekijken het compactere en goedkopere toestel is.

Samsung SP-P400B review

Naast Dell bezorgde ook Samsung ons een pocket LED-projector voor onze test van beamers, maar de SP-P400B is wel iets groter dan de [article|8945|Dell M109S]].

Panasonic PT-LB80NT review

Panasonic is een onderdeel van de Japanse elektronicagigant Matshushita Electric. De PB-LT80NT die de fabrikant ons bezorgde voor onze beamertest is een compact model uitgevoerd in wit.

Optoma EW330 review

Fabrikant Optoma stuurde de EW330 in, een erg compacte projector die in de palm van een hand zou moeten passen.

Mitsubishi WD510U review

In vergelijking met de Mitsubishi XD221U is de tweede inzending voor onze test van beamers van deze fabrikant een flink stuk duurder en  dat blijkt uit vrijwel alles.

Semi-robuuste tablet voor het zware werk

Fujitsu breidt de Stylistic serie uit met de Q509, een semi-robuuste maar lichtgewicht hybride tablet die geschikt is om te werken in industriële omgevingen.