Home Browsers

Browsers

Interessante vernieuwingen in nieuwe versie Chrome

Blijkbaar zijn ze niet bijgelovig bij Google, want ze durven het aan om een versie 13 van de webbrowser Chrome op de markt te brengen met enkele toch wel interessante vernieuwingen.

Nieuwe versie Chrome, maar niet sneller

Amper zes weken na Chrome 11 brengt Google alweer een nieuwe versie op de markt, Chrome 12. Tijd dus om onze top 5 (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, Opera en Safari) aan te passen.

Google’s nieuwste browser ondersteunt spraak

Google brengt een definitieve versie van Chrome 11 op de markt. Is het de moeite? Herwint Chrome de eerste plaats als “snelste browser”?

Strijd tussen The Big Five: welke browser is de snelste?

In de browserwereld zijn Internet Explorer, Google Chrome, Opera, Firefox en Safari momenteel de Big Five. Wie van deze browsers wint vandaag de snelheidsrace?

Google Chrome: blinkend geweld

Na Internet Explorer 9 bekijken we nu ook de nieuwe versie van Google's browser. We vroegen ons onder meer af of Chrome 10.0 nog sneller is dan de vorige versie.

IE 9: sneller en handiger

Heel veel mensen gebruiken hem en een heleboel mensen moeten er niets van weten: de browser van Microsoft. Hoe goed is de nieuwe Internet Explorer 9?

Een succesvolle Opera 11

Opera was één van de winnaars in onze vorige test van webbrowsers. Heel recent kwam versie 11 op de markt. Ook deze versie van Opera hebben we getest.

De Reader, handig nieuwigheidje in Safari 5.0

Wanneer er weer eens een zoveelste nieuwe versie van een browser op de markt komt, kijken we daar niet meer van op. Tenzij er iets speciaals mee aan de hand is natuurlijk, zoals met de laatste browser van Apple, Safari 5.0.

NVMe PCIe SSD voor krachtige prestaties

Kingston introduceert de KC2000 NVMe PCIe SSD die is ontworpen voor intensief gebruik, met name op computers en werkstations die snelheid en betrouwbaarheid vereisen. De ssd is beschikbaar in meerdere capaciteiten tot 2 TB.