Home Antimalwaresoftware voor netwerken

Antimalwaresoftware voor netwerken

Testmethode netwerkantimalware

Details van de testmethode die we gebruiken om antimalwaresoftware te testen.

Symantec AntiVirus Corporate Edition

Het Amerikaanse bedrijf Symantec is vooral bekend geworden toen ze de producten van Peter Norton overnamen en diens naam bleven gebruiken in de productnamen. Daar is men tegenwoordig grotendeels van afgestapt en onder meer de netwerkantivirusproducten gaan door het leven zonder de Norton-naam.

Sophos Anti-Virus Connect

De netwerkbeveiliging van het Britse Sophos Anti-Virus Connect bestaat uit verschillende componenten.

Panda EnterpriSecure

Malwarebestrijding blijkt een echt internationale arena te vormen, want Panda EnterpriSecure komt uit Spanje. Dat bedrijf staat ook al een tijdje goed bekend met zijn EnterpriSecure software.

McAfee VirusScan Enterprise

Wie heeft er nog niet de naam McAfee gehoord als het gaat over het bekampen van computervirussen? Dit Amerikaanse bedrijf is op dat vlak heel erg bekend. Ook hier spreekt de productnaam alleen over virussen, maar McAfee detecteert en blokkeert ook parasieten.

Kaspersky Anti-Virus Business Optimal Suite

De naam doet het al vermoeden: Kaspersky komt uit Rusland. De naam van het product vermeldt alleen antivirus, maar er zit wel degelijk ook parasietbestrijding in.

F-Secure Anti-Virus Corporate Suite

Het Finse F-Secure heeft eveneens een policy-gebaseerd centraal beheer. De F-Secure Policy Manager is naast voor Windows ook beschikbaar voor Linux.

Computer Associates ITM r8

CA Integrated Threat Management Release 8 of kortweg ITM r8 is in feite een netwerkbeheersomgeving rondom twee bekende CA programma's inzake beveiliging: CA AntiVirus en CA PestPatrol (antiparasietsoftware).

Compacte A3-kleurenprinters voor zakelijke markt

De OKI C800-serie is de kleinste zakelijke A3-kleurenprinter op de markt en geschikt voor diverse printopdrachten van dagelijkse afdruktaken tot banners van 1,3 m.