Nieuwe HD-camcorders voor jong en oud

0
39

Toshiba pikt in op de nieuwe trend. De producent integreert namelijk een speciale knop in de nieuwe reeks camcorders waarmee je video’s in een mum van tijd kan uploaden naar je You Tube-account.
Toshiba P30
Toshiba introduceert vier camcorders in de Camileo-lijn. Het kwartet biedt voor elk wat wils. De Camileo P10 is een betaalbare camrecorder voor filmen in HD-videokwaliteit. De P30 biedt meer functionaliteit en gebruiksgemak. Daarnaast kun je kiezen uit de superslanke Camileo S10 of de Camileo H20, die geschikt is voor veeleisende gebruikers.

HDMI
Door middel van de HDMI-interface kunnen alle camrecorders in HD-kwaliteit met een resolutie van 1080p op een HD-tv afspelen. De met de Camileo’s gemaakte beelden kan je ook via een simpele handeling uploaden naar een account op You Tube.

Camileo P10: voor beginners
Vanwege zijn lage prijs is de Camileo P10 ideaal voor jongere gebruikers. De Camileo P10 is ook compact zodat hij gemakkelijk in een jaszak past. Gebruiksvriendelijk is de camera volgens Toshiba ook. Zelfs in het donker kan je met een flits opnames maken. Naast video’s in HD-kwaliteit kan de P10 ook stilstaande beelden schieten met een resolutie tot vijf megapixel.

Camileo P30: vakantiefilms om nooit te vergeten
Een makkelijk te bedienen camrecorder met een groot aantal functies, zo stelt Toshiba de Camileo P30 voor. Ook panorama’s filmen in hoge kwaliteit is simpel dankzij de 5x optische zoom.

Camileo S10: voor mensen met stijl
De S10 heeft een stijlvol design en is bovendien een van de dunste en lichtste camcorders die er op de markt zijn volgens Toshiba. Het toestel meet 18 x 57 x 100 mm en weegt slechts 120 gram. Video-opnames kan je maken in HD 1080p videoformaat en vijf megapixel fotoformaat.

Camileo H20: goed, beter, best
De compacte H20 is het nieuwe topmodel uit de Camileo-serie. Hij kan zowel binnen als buiten opnames maken voor alle mogelijke activiteiten. Door de combinatie van 5x optische zoom en 4x digitale zoom maakt deze camcorder ook opnames op grote afstand. Volgens Toshiba kan je met de H20 vier uur non-stop filmen. Ook kan je foto’s met een resolutie van 3200 x 2400 pixels maken.

Prijs en beschikbaarheid
De adviesprijzen bedragen € 129 voor de Camileo P10, € 199 voor de Camileo P30, € 149 voor de Camileo S10 en € 199 voor de Camileo H20.

Adviesprijs

– Toshiba Camileo P10: € 129
– Toshiba Camileo P30: € 199
– Toshiba Camileo S10: € 149
– Toshiba Camileo H20: € 199
Vorig artikelBetere schermtechnologie voor extrarobuuste laptops
Volgend artikelBetaalbare richt-en-klik-camera van Samsung