Comfortabel gamen met Microsoft

0
52

Vroeger werden games hoofdzakelijk gemaakt voor kinderen. Vandaag de dag worden ze ook steeds meer door volwassenen gespeeld en is de gaming-industrie volwassen geworden. Het is een wereldje waar veel geld in rond gaat. Veel fabrikanten willen een graantje meepikken van dit succes en ontwikkelen accessoires om de gamer een zo comfortabel mogelijke spelervaring te geven. Zo ook bij het bekende IT-bedrijf uit Redmond, USA: Microsoft. We bekijken voor jou het SideWinder X6 toetsenbord en de SideWinder X5 muis.
Microsoft SideWinder X5 mouse en SidewWinder X6 keyboard
Het SideWinder gamma kent al een hele geschiedenis. We kennen de joysticks en gamepads van Microsoft al van vroeger, maar wist je dat Microsoft ook toetsenborden en muizen in het SideWinder gamma heeft? Deze toetsenborden en muizen zijn specifiek gericht op het spelen van games. En dat merk je al aan het uitzicht van deze toestellen.

De muis der muizen?

De SideWinder X5 muis is een geavanceerde 2000 dpi laser muis die onmiddellijk opvalt vanwege zijn uiterlijk. Technisch is de muis eveneens heel geavanceerd. Met verticale zijknoppen, een dynamische lasertracking van 200 tot 2000 dpi, macro’s, vijf programmeerbare knoppen, enzovoort. De levensduur van de muis is geraamd op 10.000.000 kliks.


Knap staaltje design!

Design
De muis ziet er modern uit, maar oogt ook zeer apart. Daar waar fabrikanten van muizen tegenwoordig kiezen voor zoveel mogelijk afgeronde hoeken, kiest Microsoft juist voor een hoekige vormgeving. De

1
2
3
4
5
Vorig artikelStijlvolle netbook van Sony
Volgend artikelOlympus vernieuwt µ-serie consumentencamera’s