Snelle en beresterke notebooks

0
40

De nieuwe Toughbook werkt met de nieuwe Intel Centrino 2 processortechnologie in combinatie met een Intel Core 2 Duo processor. Het toestel heeft bovendien een 15,4 inch widescreen active-matrix lcd-scherm. Een geïntegreerde, uitklapbare draaggreep maakt het toestel zeer mobiel.
Panasonic Toughbook CF-52
Technisch
De standaardversie van de Panasonic Toughbook CF-52 beschikt over een Intel Core 2 Duo P8400 processor in combinatie met een Intel GM45 Express-chipset, 160 gb hdd en 1 gb ram-geheugen. De andere variant van de CF-52 is de High Version. Deze notebook is speciaal gemaakt voor projecten en is uitgerust met een Intel Core 2 Duo processor P8600 met een Intel PM45 Express-chipset. Het werkgeheugen kan, indien nodig, uitgebreid worden tot 4 gb.
De batterij zou het volgens Panasonic tot wel zeven uur uithouden. De CF-52’s zijn ‘wwan-ready’. Dat betekent dat men gebruik kan maken van de geïntegreerde hspa-module als er geen draadloos netwerk beschikbaar is. Deze module maakt een downloadsnelheid tot wel 7,2 Mbit/s mogelijk.

Scherm
Het 15,4 inch widescreen active-matrix lcd-scherm in 16:10 formaat beschikt bij de standaarduitvoering over een wxga-resolutie en bij de High Version zelfs over een wuxga-resolutie en kan daardoor ook dienst doen voor gebruikers met hoge grafische verwachtingen.

AMT 4.0
De High Version is uitgerust met een Mobile Intel PM45 Express-chipset en Intel Centrino 2 vPro-technologie die een beter beheer en uitgebreidere veiligheidsopties mogelijk maken. amt 4.0 biedt de gebruiker uitgebreide beheermogelijkheden. Zo kan dankzij amt 4.0 op afstand draadloos toegang worden verkregen tot systemen die stand-by staan. Ook kunnen lopende configuratieprocessen worden beheerd. Bovendien ondersteunt amt 4.0 next generation management en kunnen werknemers dankzij deze uitgekiende technologie van buiten de firewall van het bedrijf it-communicatie initiëren.

Stevig
De toestellen zijn uitermate stevig. Ze kunnen in uitgeschakelde toestand een val van 76 cm hoogte aan. De 160 gb harde schijf is flexibel aan het moederbord bevestigd en bovendien ingepakt in

1
2
Vorig artikelChaotisch vechten met Nintendo-iconen
Volgend artikelStijlvolle Bluetooth luidspreker voor gsm