Home Audio / Video

Tips voor geschenken – deel 2

0
47

In een eerste deel, dat je hier kan lezen, gaven we enkele cadeautips voor hardwareproducten die je cadeau kunt geven. In dit tweede deel geven we vrijblijvend enkele cadeautips voor audio- en videoproducten, van modieuze stereo-oortjes met kristallen tot superdunne tv’s.
Cadeautips

Stereo-oortjes met “actieve” kristallen
Philips en Swarovski Active Crystal stereo-oortjes

In het Active Crystal-gamma van Philips en Swarovski ook vier modieuze stereo-oortjes, uiteraard met kristallen en afgewerkt in zilver. De kabel lijkt van stof gemaakt en de dopjes zijn van transparante, zachte siliconen.

Van € 70 tot € 130

www.philips.com
en www.swarovski.com

Apple iPod TouchDraagbare multimediaspeler met aanraakscherm en WiFi

De Apple iPod Touch gebruikt dezelfde revolutionaire aanraakinterface als de iPod Phone. Naast muziek, video en foto’s kunt u er ook mee internetten dankzij de ingebouwde draadloze netwerkverbinding en webbrowser.

€ 299 voor de 8 GB-versie
€ 389 voor de 16 GB-versie.

www.apple.com

Digitaal fotokader ontvangt foto’s per MMS
Parrot DF7700

Parrot rustte het in leder uitgevoerde DF7700 digitale fotokader niet alleen uit met Bluetooth, maar ook met een SIM-kaart, zodat u er foto’s naar toe kunt sturen met een gsm via MMS. Een positiesensor geeft de foto’s altijd in de juiste richting weer.

€ 189

www.parrot.com

Sonos Digital Music SystemOveral in huis genieten van digitale muziek

Het Sonos Digital Music System speelt uw digitale muziekcollectie overal in huis draadloos af. Het bestaat uit een of meer ZonePlayers en een draadloze afstandsbediening met 3,5-inch kleurenscherm.

€ 999 euro voor een startbundel

www.sonos.com

Hifiminiketen met iPod-dock
KEF PicoForte 3-systeem

Het PicoForte 3-systeem van hififabrikant KEF is een miniketen met een iPod-dock en een optionele subwoofer om de muziek nog meer kracht te geven. U kunt er ook mp3-spelers van andere merken dan Apple op aansluiten.

€ 599

www.kef.com

Sharp Aquos X20E-serieSuperdunne Full HD tv in pianolakuitvoering

De Sharp Aquos X20E-serie van lcd-tv’s ondersteunt het 24p formaat in Full HD video, waarin ook bioscoopfilms worden opgenomen. Het dunne frame in pianolak geeft de tv een unieke uitstraling. Van 32 tot 52 inch

van € 1.299 tot € 2.999

sharp-world.com/

Tafelradio met WiFi en iPod dock
Denon S-52

Hififabrikant Denon pakt uit met de S-52, een tafelradio met cd-speler en iPod dock. De draadloze netwerkverbinding laat toe digitale muziek te streamen van het internet of een netwerkschijf.
 
€ 699

www.denon.com

Terratec Noxon 2 radio for iPodDraadloze internetwekkerradio met iPod dock

Terratec introduceert de Noxon 2 radio for iPod, een compacte, draadloze wekkerradio met internetverbinding, die digitale muziek speelt van het internet of een harde schijf in het thuisnetwerk. Een dock voor een Apple iPod is ingebouwd. (Lees ons testverslag hier.)

€ 349

www.terratec.net

Full HD home cinemaprojector
Epson EMP-TW2000

De Epson EMP-TW2000 projecteert video in Full HD kwaliteit, met een contrastverhouding van 50.000:1 en een helderheid van 1600 ANSI Lumen.

€ 3.558

www.epson.com

Samsung Full HD LCD F9-serie televisiesElegante blikvanger in huis

De 52- en 70-inch Full HD LCD F9 serie televisies van Samsung beschikt over de nieuwe LED SmartLighting technologie waardoor het beeld ongekend scherp is en de kleuren levendiger zijn dan ooit.

LE52F96: € 4.800
LE70F96: € 40.000

www.samsung.com