Tips voor geschenken – deel 1

0
41

DiskIdee geeft vrijblijvend enkele tips voor geschenken. In deze reeks stellen we enkele blitse hardwareproducten voor, van blinkende USB-sticks en headsets tot luxueuse smartphones en notebooks. In deel 2 krijg je cadeautips voor audio- en videoproducten, van modieuze stereo-oortjes met kristallen tot superdunne tv’s.
Cadeautips

Modieuze USB-sticks met Swarovski-kristallen

Philips en Swarovski Active Crystal USB-sticks
Philips en Swarovski introduceren in het nieuwe gezamenlijke Active Crystal-gamma vier USB-sticks van 1 GB die worden gedragen als modieuze hangers of vastgemaakt aan een sleutelbos. De sticks zijn afgewerkt met verschillende soorten Swarvoski-kristallen.

€ 150

www.philips.com en www.swarovski.com

GN Jabra X10 Gold Bluetooth headset Bluetooth design-headset in 24 karaats goud of geborsteld staal

Van de GN Jabra X10 Gold Bluetooth headset worden wereldwijd slechts 28.000 stuks verkocht. Designer Jacob Jenssen ontwierp ook een versie van de X10 in geborsteld staal. De headsets kunnen gelijktijdig met twee verschillende toestellen worden gepaard.

€ 249 voor de gouden uitvoering
€ 149 voor de stalen uitvoering

www.jabra.com

Luxueuze gsm van grenadil en goud

Gresso Avantgarde Luna

Het Russische bedrijf Gresso introduceert de Avantgarde Luna, een tien mm dunne luxe-gsm, met de hand gemaakt in goud en grenadil (Afrikaans zwarthout). Het zwarthout is 200 jaar oud, even oud als de telefonie. Elke Avantgarde Luna is uniek omdat geen boom hetzelfde is.

€ 5.000

www.gresso.com

Asus U6S
Mokkakleurige notebook met LED-verlichting

De mokkakleurige klep van de Asus U6S notebook is gemaakt van een in dertien stappen gefabriceerde vezel die lijkt op de fijne, lichtgevende stof voile. Een lederen polssteun, afwerking in witte pianolak en LED-verlichting van het scherm maken het design af.

€ 1.849.

www.asus.nl

Multimedianotebook in oogstrelend design
Dell XPS M2010

De Dell XPS M2010 heeft niet alleen een opvallend design, het is ook een superkrachtige multimedianotebook met groot geheugen en Blue Ray dvd-herschrijver.

Vanaf € 3.400.

www.dell.com

Samsung en Bang&Olufsen Serenata
Muziek-gsm met organische vormgeving

Samsung en Bang & Olufsen namen de natuur als uitgangspunt bij het design van de Serenata muziek-gsm. U kunt hem meenemen, of thuis gebruiken in zijn houder met ingebouwde hifiluidspreker.

€ 1.400

www.samsung.com en www.bang-olufsen.com

Draagbare spelcomputer vernieuwd

Sony PlayStation Portable (PSP)
De nieuwe PlayStation Portable (PSP) ‘Slim & Lite’ van Sony is negentien procent lichter en 33 procent dunner dan zijn voorganger en heeft voortaan een eigen tv-uitgang. Sony’s draagbare gameconsole is verkrijgbaar in zilver en zwart.

€ 172

www.psp.com

TomTom 920TFluitend de halve wereld rond

De GO 920T, het nieuwe vlaggenschip in TomTom’s reeks navigatieproducten, bevat complete kaarten van Europa, Amerika en Canada en bevat hardware om accuraat te navigeren in tunnels en tussen hoge gebouwen.

€ 499

www.tomtom.com

Hippe draadloze stereo-oortjes klikken vast op kledij
iTech Clip R35

iTech pakt uit met de Clip R35, een pikzwart draadloos Bluetooth-oortje dat niet permanent rond het oor hangt, maar vastklikt op kledij. U kunt er uw gsm of iPod op afstand mee bedienen en er tot zes uur gesprekken mee voeren of muziek mee beluisteren.

€ 69 euro

www.itechdynamic.com

Vorig artikelColossus opnieuw aan het rekenen gezet
Volgend artikelTips voor geschenken – deel 2
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.