Flexibele fotoafdrukken kosten veel geld

0
95

De HP Photosmart A618 is een compacte fotoprinter met tal van aansluitmogelijkheden en een retro-vormgeving. Hoe presteert dit printertje?
hpa618_vp
HP presteert het zoals gewoonlijk om een stijlvolle printer neer te zetten. Hier geen geen grijs of beige, maar zwart met lichtgrijze en zilveren knopjes. Het doet het meest denken aan een soort van oversized glimmende retro broodrooster. Dankzij de glimlaag zullen forensische experts geen enkele moeite hebben om uw vingerafdrukken te vinden op het toestel, na enkele dagen zitten ze over het hele toestel. Het apparaat weegt 1,5 kg en meet 249 x 122 x 114 mm. Er zit een handvat bovenop dat het mobiele karakter van het deze printer onderstreept. De opgegeven resolutie bedraagt 4800 dpi.

Uiterlijk
Om te kunnen printen moet je het klepje aan de voorkant opendoen. Dit zorgt ervoor dat de achterkant met papier invoer en het schermpje wat bovenop de ‘broodrooster’ is gemonteerd ‘automagisch’ uitklapt. Naast het scherm zijn drie leds gemonteerd voor Bluetooth-status, inktniveau en foutwaarschuwing. Aan de voorkant zit een kaartlezer die XD-, MS-, CF- en SD-kaartjes slikt, een USB-ingang en — verbogen achter een klepje — het inktpatroon. Aan de achterkant vinden we een stroom- en USB-ingang. Je kunt tevens met twee niet esthetisch verantwoorde gif¬groene schuifjes het printpapier vastklemmen.


HP Photosmart A618 of retro broodrooster?

1
2
3
Vorig artikelErvaring met dienst na verkoop Aldi
Volgend artikelIntel belooft betere prestaties en autonomie voor toekomstige notebooks