Podcast 16: Nieuwe producten bij Packard-Bell

0
37

In DiskIdee Radio podcast 16 heeft Jozef Schildermans een gesprek met productmarketing manager Raphaël De Perlinghi over tv’s met ingebouwde pc en andere nieuwe producten die Packard-Bell de komende zes maanden bij ons op de markt zal brengen.
podcast2_250

Raphaël De Perlinghi verhuisde op zijn achtste van Parijs naar Brussel en is ondertussen productmarketing manager van Packard-Bell België. Zijn bedrijf brengt de komende maanden tal van nieuwe producten op de markt, niet alleen pc’s en notebooks, maar ook nieuwe digitale audiospelers met flash en harde schijf en een reeks bruingoedproducten zoals netwerk dvd-spelers en tv’s, met en zonder ingebouwde pc. In DiskIdee’s zestiende podcast verneem je meer over de nieuwe producten die Packard-Bell tussen nu en medio 2006 op de markt brengt.
Je kunt deze en de vorige DiskIdee-podcasts hier beluisteren of je via die link abonneren op de rss-feed, zodat nieuwe uitzendingen voortaan automatisch naar je worden toegestuurd. De zestiende DiskIdee-podcast duurt ongeveer 7 minuten en het mp3-bestand is minder dan 4 MB groot. Het gebruikte formaat is mp3 (pro) CBR stereo 64 Kbit/s met ID3-tags. Reacties zijn zoals steeds welkom op info@diskidee.be. Op deze pagina vind je overigens een overzicht van alle vorige DiskIdee Radio podcasts.

Vorig artikelDatabases liegen niet
Volgend artikelMini harde schijf met verschillende opslagcapaciteiten
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.