Home Multimedia

De Sims op kot

142
247

In september 2004 kwam de langverwachte opvolger op de markt van De Sims, het meest succesvolle pc game aller tijden: De Sims 2. Het spel was een regelrecht succes en in de eerste week na de release alleen al werden miljoenen exemplaren verkocht. Naar aloude Simtraditie lanceert Maxis ook voor de Sims 2 uitbreidingspakketten. Zo kondigde we nog maar pas De Sims 2 Nachtleven aan, dat op 15 september in de winkels ligt en waarmee je de Sims in het bruisende nachtleven moet zien gelukkig te houden. Eerder verscheen al De Sims 2 Studentenleven. Het is al een tijdje op de markt, maar we wilden je een uitgebreid verslag van dit eerste uitbreidingspakket niet onthouden.
sims_studentenleven_box

Eén van de grootste vernieuwingen in De Sims 2 is ongetwijfeld het feit dat de Sims in staat zijn op te groeien en dat ze doorheen hun leventje veranderen van lastige baby naar oude grijsaard. Je Sims moeten hiervoor een aantal leeftijdscategorieën doorlopen. In de uitbreiding De Sims 2 Studentenleven hebben de makers hiervan gebruik gemaakt door nog een optionele extra leeftijdscategorie aan het spel toe te voegen. In plaats van meteen te veranderen van tieners in volwassenen en zo redelijk onvoorbereid aan het echte leven te beginnen, krijgen je kinderen nu de kans om naar de universiteit te trekken. Ze gaan dan een speciale fase door, namelijk die van de jong volwassenen.

Studeren zeg ik je!
Naar de universiteit gaan is op zich erg gemakkelijk: het volstaat een telefoontje te plegen zodat je tiener wordt opgehaald en in het speciale studentendepot geplaatst wordt. Het is echter niet van belang óf je gaat studeren, maar hóe je dit doet! Je Sim heeft op de universiteit namelijk geld nodig. Dit kan hij verdienen door allerlei beurzen in de wacht te slepen. Zo zijn er beurzen voorzien wanneer je Sim goede punten haalt op school of wanneer hij uitblikt in een bepaalde vaardigheid. Veel vaardigheidspunten opdoen tijdens de tienerjaren en goed studeren is dus de boodschap wanneer je je Sim zonder problemen aan zijn universitaire carrière wilt laten beginnen. Slaagt hij er echter in geen enkele beurs in de wacht te slepen, zal je personage gedoemd zijn zich op de campus bezig te houden met allerlei slecht betaalde karweitjes!

Sims_Studentenleven1.jpg
Je Sims naar de universiteit sturen

142 REACTIES

  1. zeg, kan iemand mij vertelle hoe ik een studenten huis maak, volgens mij gaat dat ongeveer hetzelfde als een hotel make, maar ik weet niet was it in moet typen

  2. Als je het gratis download dan steel je het iegenlijk en als je pc kapot is en je krijgt een nieuwe is alles weer weg dus waarom kopen jullie het gewoon niet in de winkel, het is mischien best wel duur maar dan heb je ook wat, als je pc dan kapot gaat kan je het altijd opnieuw instaleren!

  3. IK wil HEEEEEEEEEL erg graag een uitbreidingspakket van de sims 2 downloaden maar op welke site of met welk programma kan ik dat het beste doen ?????? EN hoe dan ????

  4. Hoi Ciin,
    Heb jij een macinthos computer ?
    want op de pc zit volgens mij geen BitTorent (ik heb zelf ook een mac computer)
    [[BitTorent is een downloading programma voor macinthos]]

  5. Hoi Iedereen
    Veel mensen denken dat je de sims 2 beter kan kopen maar ik heb een gedouwloade versie en een vriendin van mij een orginele en ik zal eerlijk zeggen de meijne doet het stukken beter die van haar blokt en loop soms zonder rede vast dus als je hem download doe dan wel de goede versie !!!
    Nou mensen dat was even mijn zegje en als mensen nog een leuke code willen hier heb ik er 1
    Met deze code kan je als je bijvoorbeel heel er honger heb gewoon in het balke slepen en je sim heeft geen honger meer en ontdek nog veel meer dingen die je kan doen met deze code: boolProp testingCheatsEnabled true
    Als je boolProp hebt ingetyt moet je een spatie doen en doe ook alle hoofdletter die er staan die staan er niet voor niets..

    Groetjes van miScarlie

  6. Zeg PFFFFFFF, ben jij toevallig Elma? Je typt namelijk hetzelfde ! EN IK BEN HET IIG TOTAAAAAL MET JOU EENS!! WTF IS BITTORRENT OFZO?? :S Vermoeiend joh!

  7. Zeg PFFFFFFF, ben jij toevallig Elma? Je typt namelijk hetzelfde ! EN IK BEN HET IIG TOTAAAAAL MET JOU EENS!! WTF IS BITTORRENT OFZO?? :S Vermoeiend joh!

  8. hoi ik heb een vraagje
    ik heb sims 2 body shop maar ik weet begod niet hoe je kleren moet maken voor de sims
    weet er iemand hoe je kleren moet maken
    kus en dank u

  9. LOL =P jullie gaan egt niet zomaar een site vinden met download hier de sims dudes . . . je moet bittorrent downloaden is een downloadprogramma en dan ga je op google ofzo zoeken the sims 2 torrents , die torrents zijn dus eigelijk je downloadbestanden . . . nouja als je me uitleg nie snapt moet je gewoon even op google zoeken hoe bittorrent werkt byezzz x x x

  10. hooi ik wil graag sims 2 downloaden je moet dan serial (code)
    invoeren weet iemad die code doeiiiii

  11. heey iedereen,
    je heb toch wel een mp3, dan download je liedjes typ dan in bij je download progamma de sims die je wilt zoals: The sims 2 en voala ps nog een geldcode voor sims 1:rosebus:;
    en voor sims 2: motherload

  12. ik heb het spel sims 2 nachtleven gekocht , ik heb het serialnummer en cd2, maar ik ben in de verhuis cd 1 kwijt geraakt hoe kan ik het spel terugop mijn pc zetten , kan iemand mij helpen , als ik hetdownload opinternet kan dat een oplossing zijn ? ik heb het nog niet geprobeert omdat dit te veel virussen zou kunnen geven, mail me als je een oplossing weet : teske103@hotmail.com

  13. ik wil de sims 2 nachtleven downloaden!
    zonder een uitbreidingspakket te kopen.
    maar oe gaat da of ga da nie? :p

  14. Doe is normaal jullie:S Je kan de sims 2 wel downloaden.
    Ik zal eerst maar is Bittorrent gaan downloaden.
    En dan anar http://www.demonoid.com en dan op torrents klikken (eerst registreren) En dan intypen wat je zoekt en dan kan je het vanzelf via bittorrent downloaden.

  15. jonge mongolen, doe gewoon kopen.

    5 redenen om te kopen:

    1) betere kwaliteit
    2) orginele serienummer
    3) altijd een handleiding bij de hand
    4) geen kans op virussen
    5) als je download, verdienen de makers niets dus om wat te verdienen gaan ze de prijzen hoog maken. uiteindelijk help je alleen je zelf

  16. IEDEREEN ZEGT DAT JE THE SIMS 2 KEI MAKKELIJK KUNT VINDEN EN DAT JE HET KUNT DOWNLOADEN. NOU VERTEL DAN WÁÁR ? ALLEMAAL ZEIKEN, GEEF DAN ANTWOORD, DAN WETEN WE DAT OOK WEER EN ZEIKEN WE OOK NIE MEER.

  17. stelletje noobs met jullie sims 2 downloaden! Man gebruik bitcomet of iets dergelijks en virussen zijn er altijd en sites waar je sims 2 kunt downloaden bestaan helemaal niet! Koop gewoon man!

  18. hoi kan iemand mij helpen ik download vaak kleding enz voor de sims 2 maar heel vaak lukt het niet, namelijk bij winzip files ofzoiets(een icoontje met een stapel boeken) hoe kan ik er voor zorgen dat die downloads wel werken?

  19. heb sims 2 gedownload op LimeWire maar hij doet het gwoon niet kan iemand me ff helpen?
    mail me ff please!!!!

  20. Wil IEMAND me A.U.B vertelle waar je The Sims 2 GRATIIS..
    kan downlOaden. ik weet dat hier de hele pagina vol mee staat.. maar nergens staat HOe ik het moet doen en welke Codes en zo je daar voor nodig bent.. Mail me 😉 A.U.B

  21. heJJ ik heb sims 2 gedownload op lime wire ,, als winzip en ik heb hem uitgepakt maar nou doet hij het niet ?? weet iemand waar je gratis sims kunt downloaden??

  22. weet iemand een gratis programma om te downloaden waarin je zelf kleren en kapselsd kunt maken want iedereen maakt dat altijd maar ik weet niej waar………iedereen die mij iets zend julliej zijn schattiesss.

  23. ik heb counter strike gedownload en steam.. maar ik heb wachtwoord nodig.. ik heb site\’s bezocht met dat soort troep maar dan staat er dat het al gebruikt is.. iemand nog tips ??? hoor het graag groetjes ravi voeg me toe op msn lil_ravi66@Hotmail.com

  24. maar is de sims downloaden wel veilig dadelijk krijg je kei veel virussen..en waar moet je dat dan doen???

  25. Jháa menSke\’ss Jullie zeggen wel allemaal dat ye hem kan dOwnloadenn,, maaR WAAR WELKE SITE in gOtSsnaam ??

    alvaStt bedanktt . laat AUB zo Snel mogelijk iets weten [A]
    xx MIJ

  26. wie kan mij ff alles sture over sims 2 hoe ik het gratis kan downloaden enzo.. ik ben niet egg zown ster in computters maar k wil wel graag sims 2 spelen wie kan mij de codes enzo geven en waar ik het moet downloaden help me please..

  27. Ik zou geen enkele sims dowloaden maar hem gewoon kopen. Weet iemand ook een winkel waar de sims studentenleven een beetje goedkoop is???

  28. Elk spel is wel te downloaden. Je moet gewoon weten hoe je eraan moet komen. Dan kun je alles wel downloaden. ik heb sims 2 ook gedownload in een dag. en het kost alleen een beetje tijd meer niet. en je hoeft geen 60 euro eraan uit te geven.

  29. hey iedereen ik heb nou heel veel uitbreidinngs pakketen van sims 2 deluxe maar wil iemand me uitleggen of je ook op kazza kan downloadenwant ik wil de sims 2 (de gewone graag hebben in de winkel zijn ze veel ste duur dus weet iemand hoe je die kan downloaden? stuur dan een mailtje naar sushi_dushi@hotmail.com

  30. hoi weet ff iemand hoe eMule werkt want ik heb hem gedownload en ik wil studentenleven en nachtlven zeg het me!!!
    please?????

  31. Als die mense van de simsspellen ,die spelen gwon goedkoper maken,. dan gaat niemand nog downloaden!!

  32. Mensen waarom KOPEN jullie de sims 2 niet gewoon?
    1.Downloaden is illegaal… en ik VERZEKER je, je wilt B.I.G .echt niet op je nek hebben (vraag maar aan mijn oom…).
    2.De Sims 2 is een heel groot spel, mensen hebben er jaren aan gewerkt en die mensen moeten betaalt worden, vind je het gek dat het zo duur is?
    3.Als je de Sims 2 koopt verdienen de mensjes van EA geld (alsof ze nog niet rijk genoeg zijn), van dat geld betalen ze werknemers, werknemers maken nieuwe uitbbreidingspakketten enz.
    4.B.I.G. kan zo je IP controleren en dan kunnen ze je harde schijf blokkeren OF NOG VEEL ERGER!

    Als je straks gaat klagen dat je niet meer op je computer kan etc, IK HEB JULLIE GEWAARSCHUWD!!

    P.S. Ik ben niet van B.I.G., anders zou deze site allang niet meer bestaan!

  33. Weet iemand waar ik de sims 2 (mag ook 1 want we hebben kleine com!) kan downloaden(gratis!)?Ik ben nu bezig op limewire maar weet niet of die dat doet anders zeg ik het wel!Dag !Alvast bedankt!
    p.s. stuur de site naar apollonia_duijsternis@hotmail.com (ik heb geen msn hoor)

  34. hej mensen ik heb limewire net gedownload om de sims 2 te kunnen downloaden,nu heb ik hem gedownload maar hij wil het bestand niet openen,kan iemand mij misschien uitleggen hoe dit komt? alvast bedankt,

  35. Om dingen te downloaden van een groot formaat zoals games, programma\’s, films, tv-afpeveringen,… gebruik je programma\’s zoals kazaa, e-donkey, emule, bittorrent,… Je gaat NOOIT van een website zelf deze zaken kunnen downloaden. De bestanden zijn veel te groot en makkelijk opspoorbaar. Voor de mensen die het dus toch gratis willen downloaden, volg de raad van sommige mensen hier ! En blijf niet smeken om een makkelijke website waar dat spel te downloaden valt! Als je het spel gratis wilt moet je nu eenmaal moeite doen!

  36. @ Jimmetj: Inderdaad, Nachtleven is een uitbreidingspakket. Je moet dus eerst Sims 2 hebben voor je het kan spelen!

  37. hoe kan jeee sims 2 studentenleven gratis downloaden en waar?en het kan bij mij niet bij limewire want dan zegt ie eerst:doe verbinding verbreken en dan doe ik laterr verbinden en dan doet ie nix:((:(:(:helpppp meee aub alvast bedankttt

  38. euhm … ik heb een vraagje … en het is EGHT BELANGERIJK! Ik wil heel graag het spelletje van The sims kopen … namelijk The sims Nachtleven … Maar op school zeiden mijn vriendinnen me dat je eerst THE SIMS moet hebben voor je het UITBREIDINGSPAKET kan kopen …. IS DIT WAAR? ik zou heel graag een antwoord hebben …
    ALVAST ERG BEDANKT ! XXXjes

  39. Kan je ook met EMULE downloaden, want om nou eerst LimeWire te downloaden om The Sims te downloaden is ook zo overdreven… En ik heb EMULE dus vandaar… 😉

    Kuzje

  40. Renee, als jij zo nodig 140 euro voor een spel wilt uitgeven,, je doet je best maar,, en dat is heel respectvol van je. maar als die lui van sims willen verkopen,, moeten ze toch echt hun prijzen verlagen…

  41. sorry hoor,, maar je kunt sims 2 dus wel downloaden jaaaahh,,
    want ik heb eerst de gewone sims 2 gedownload, en daarna dat uitbreidingspakket Studentenleven,, en hij is supergoed en hartstikke leuk voor simsfans. Ik heb het met emule gedownload.
    Probeer zelf maar…

  42. weet er iemand waar ik sims 2 of een uitbereidingspaket voor sims 1 kan downloaden???

    segt maar ff op habbo als je dat hebt!!!
    myn naam is: iertjuh

  43. Ik heb sims2 gedownload met limewire
    HIJ DOET HET SUPER 😉
    dus iedereen die zegt dat het niet kan
    WELLLISS :p
    dag dag

  44. hay ik heb de sims 2 en de sims 2 kerstpakket en da kost weiniger as le ze alle twee tergelijk koop in een pakket dan alleen de sims 2!!!dus!!en as je et download kan je keiveel virussne veroorzaken!!!!

  45. Heejj mensen..je kan de meeste Sims-spellen downloaden via limewire (limewire is te downloaden via limewire.com) maar zelf zoek ik the Sims 2 dus als iemand mij kan helpen waar ik die gratis kan downloaden PLEASS big kissa xx from me

  46. wie weet waar je de sims 2kerstpakket kan downloaden(gratis)?er staat soms dat je als juh sims 2 koopt dat juh die er gratis bij krijgt.maar ik heb sims 2.als juh een site weet waar ik de sims kerstpakket gratis kan downloaden zeg het dan please ffies of stuur berichtjuh naar m\’n e-mail ( rachel_sweetje@hormail.com )

  47. Ik heb ook limewire mr daar kan ik smsen niet mee downlaoden..
    en die bittorent dingen enzomdoen het bij mij niet… :s

  48. ho iwie weet hoe je de sims2 meot downlaode de eerste dei fhn de smims2 uit is want die heb ik nodig want ik heb de smim2 studente leven maar dan heb ik eert dei andere nodig stuur een maltje naar eefjuh_10@hotmail.com

  49. Jonge, iedereen die zeikt dat je The Sims2 + uitbreidingen niet kan downloaden, is vet debiel..

    Zoiets heet nou een \”gecrackte versie\” .. Waaaaah, eng he :O:O ? Als je The Sims 2 download, dan doet de \”bouwen\”-modus het niet, dit betekent : trappen, ander behang, andere tegels, een zwembad, huizen, etc. kan je allemaal niet zelf wegzetten/bouwen/maken/veranderen!

    Waar te downloaden? Zie bericht van De Devil

  50. Download met LimeWire, ik heb daarmee de Sims 2 Nachtleven & University gedownload. Één probleem, ik heb de Sims 2 nog niet, dus kan ik ze nog niet spelen. Weet iemand waar ik die kan downloaden? xxxxxxxx

  51. poeh poeh ik ben nu zeker 2 weken bezig geweest met games downloaden.

    ik wist in het begin nog niet eens wat :WinRar was.

    maar nu na veel zoeken speuren lezen en koppijn , snap ik eindelijk hoe het werkt allemaal .

    het enige wat ik niet heb gedaan is zoals een klein kind staan te zeuren en te smeken hoe en waar je je alsjeblief t de sims 2 kan downloaden.

    ik kan jullie wel zeggen …..dat ik snap dat er niemand zo maar effe gaat uitleggen hoe je dat effe doet.

    dat doet niemand omdat de meesten het ook zelf hebben moeten uitzoeken ..Logisch toch?

    om er maar van te zwijgen hoe easy het eigenlijk is …..achteraf gezien

    ohja niet alleen the sims 2 maar eigenlijk zoon beetje alle nieuwste games zijn voor nop op het internet te vinden noem maar op….

    en voor die ene hier onder die zegt dat dat niet zo is moet ik je helaas teleur stellen…hoezo??? Zlfs windows is voor nop te vinden …alle versies van windows trouwens ..gewoon zelf doen en niet zeuren …immers: kinderen die vragen…

  52. heey menSen.. m0et je The Sims hebben 0m Sims 2 en de uitbreidingspakketten te kunnen spelen?? menSen stuur je reactie hierheen en ik lees wel 0ke.. aub.. als je weet stuur een reactie;) kuSjee Y+D l0vah &Nd Sims fantjje

  53. WAT ZIJN JULLIE EEN ONGELOVELIJKE SUKKELS!!!!!!
    Je kan de sims niet downloaden!!! die koop je in de winkel, ooit windows XP gedownload???

  54. Ben je daar nu echt fier op, S ? Nooit aan gedacht dat er mensen zijn die (proberen) hun boterham te verdienen met het ontwikkelen van leuke spelletjes? Nooit aan gedacht dat er bij gebrek aan inkomsten misschien firma\’s failliet gaan, zodat er geen nieuwe spelletjes meer op de markt komen?

  55. ALLE The Simsen kan je downloaden lieve mensen! Ik heb ze allemaal INCLUSIEF Sims 2, Nachtleven, en Studentenleven (allemaal gratis!) ! Dus trek je niets van die Kimberley, of Emma weet ik veel aan! Ze denken dat ze het beter weten maar dat is dus NIET zo! Tegenwoordig kan je bijna alles downloaden DUH..

    S.

  56. mrie weer hier ik moet de site niet meer hebben toch bedankt ik zal die toch nooit vinden snif snif PS ik heb nu een ander emailadres voor de mensen die me toch nog de site willen doorsturen tis naar mriekahmramzieks@hotmail.be

  57. Kan iemand me een site geven waar ik de sims 2 nachtleven gratis kan downloaden, kben der echt al lang naar op zoek en keb geen zin om geld uit te geven

  58. hej ene Krissie Je kan de sims2 wel downloaden want een mensje heeft um voor mij gedownload dus je bent zelf un dikke DOMBOOw zoals jij dah schrijft …..

  59. hey lieve mensuh….(K)
    Kan iemand me vertelle waar ik the sims kan downloaden…?maakt niet uit welke….en dan het liefst gratis. kan iemand me die site vertelle??plz///……alvast bedankt..kuzziejs..xXx….liannuhtjuh

  60. ik weet waar je de sims 2 kan downloaden!!!!!!!!! als je het wilt weten toevegen mij bij msn bij:shaynalykoots@hotmail.com

  61. hallo wie kan mij bloem zeggen hoe je het op de pc kan spelen zonder dick? ik heb er wel zin in eigelijk ! schijf maar naar dit treugv dan lees ik het we l

Comments are closed.