De Sims knijpen de katjes in het donker

70
142

sims2_nachtleven_logo
In september 2004 werd De Sims 2 gelanceerd als de hypermoderne opvolger van een van de succesrijkste pc-games aller tijden, De Sims. Ook deze nieuwe versie legde Electronic Arts geen windeieren. Al spoedig (10 maart 2005 om precies te zijn) kwam een eerste uitbreidingspakket op de markt, "De Sims 2 Studentenleven".
Met De Sims 2 Studentenleven
werd een nieuwe leeftijdsgroep geïntroduceerd: de jongvolwassenen. Blijkbaar is dat EA goed bevallen, want ze gaan verder met deze groep: vanaf 15 september 2005 zal het volgende uitbreidingspakket in de winkelrekken liggen: De Sims 2 Nachtleven.
Deze keer stuur je je Sims downtown naar het bruisende hart van de stad, met haar trendy bars, gezellige restaurants, bowlingbanen, waanzinnige feestjes enzoverder. De bedoeling is uiteraard er een onvergetelijke avond van te maken. Hoe je dat begrip invult voor je Sims is natuurlijk jouw zaak: misschien een romantisch luxe-etentje bij kaarslicht? Wat dacht je van lekker dobberen in een bubbelbad? Of ben je meer het type dat nachtje door op de dansvloer staat, of zelf DJ speelt, of… nee, er zijn teveel mogelijkheden om op te noemen, maar maak er een spetterende nacht van!
Alles draait in dit uitbreidingspakket rond genieten van het leven. Natuurlijk hoort daar ook het maken van afspraakjes bij. De aandacht trekken van een knappe Sim, een verliefde blik, een cadeautje of gewoon het gebruik van het juiste parfum kan volstaan om de vonk te laten overspringen. De aantrekkingskracht tussen Sims hangt af van hun persoonlijkheid, levenswens en sterrenbeeld, en jij bepaalt of Sims bij elkaar passen. Laat hun liefdesleven de vrije loop met behulp van nieuwe romantische interacties bij een trage dans of een dramatische filmkus.


Maak er een onvergetelijke nacht van!

Ben je in de stemming voor een stormachtige romance? Of ben je alleen maar op zoek naar wat lol? Ervaar wat het leven je kan bieden. Natuurlijk zullen niet alle afspraakjes een leuk einde kennen, soms krijg je onverwacht een glas water in je gezicht (misschien was je toch wat te voortvarend?) of krijg je af te rekenen met een kwaaie moeder (handjes thuishouden, jongen). Het is ook wel even schrikken wanneer blijkt dat je date eigenlijk een vampier is, die inderdaad stoute dingen met jou van plan is, maar niet dat waar je eerst dacht…


Betrapt door haar mama!

Vanaf 15 september ligt De Sims 2 Nachtleven in de winkel, richtprijs: 37 euro. Let wel: het is een uitbreidingspakket – dat wil dus zeggen dat je het oorspronkelijk pakket "De Sims 2" ook moet bezitten!

Adviesprijs
Richtprijs: 37 euro
Vorig artikelHP nodigt de pers uit, ontslaat 10 procent personeel
Volgend artikelNieuwe camera’s in de LUMIX-reeks
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

70 REACTIES

  1. volwassenen kunnen ook naar de stad duhh:P maar ik vind met tieners leuker om naar de stad te gaan .. hebuuh jullie ook al de sims 2h huisdieruh ik nog niejj krijg ik morguh=) dan heb ik alle uitbreidingspakketuh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! haha ik ben er gwn verslaafd aan

  2. Heyyz iedereen,
    Kan iemand me misschien vertellen wat de code is voor een beter humeur? Ik zou het heel graag willen weten!
    Alvast bedankt!
    Mariie

  3. heyn ik bben me boekje van studentenleven kwijt mar ik moet hem nog installeren en ik heb dus die code nie kan iemand de code voor mij plaatsen?

  4. ik heb nu 6 weken vakantie en ik heb nog maar 5 weken
    en aan het einde van die weke krijg ik pas of mag ik die
    kopen aleen welke zouden jullie doen
    nachtleven,we gaan het maken,of studentenleven

  5. Als je een vampier bent, en je maakt een kind, dan wordt dat kind geen vampier. Je kan pas een vampier worden vanaf als je een tiener bent. Wil je dat dat kind wel een vampier wordt, dan w8 je gwn tot die een tiener, een volwassene of een oudje is. Het leuke aan een vampier zijn is dat je niet ouder wordt! Alleen als je vampier naar school moet, verslapt hij/zij een beetje door de zon… Maar met een code dat je sim weer beter word, waarbij de blaas, energie en comfort enzo naar omhoog gaat, verbetert dat. Maar die code zeg ik je niet. Ik heb ook een geld-code, mar die staat hier al ergens in één van die tekstjes. Dus die dicteer ik ook niet nog een keer.

  6. Je moet gwn naar de Griezelige Nachtclub gaan. Daar moet je w8en tot er een vampier komt, en zorg ervoor dat je een band met hem hebt. \’s Nachts bij je thuis nodig je hem alsmaar en verloof ermee, en daarna vraag je hem/haar ten huwelijk. Nadat je hem dat hebt gevraagt bijt hij je in je hals. Nu ben je een vampier! Veel succes ermee, en probeer dit ook eens uit.

  7. weet ier iemand wat dat oud madammeke is die mvr. Rimpelbil heet? ze komt altijd voor in griezelig gezellige nachtclub, en als je haar iets vraagt dan wijst ze je terrecht. Ze heeft altijd een tasje bij en ze haakt altijd. Ze heeft een klein hoedje op haarre kop. Antwoord liefst zo snel moglijk. Please. dit is het enige dat ik niet weet van de Sims ( ik weet ook hoe je een vampier word).

  8. weet je het is best gaaf als je een liefdesdrankje drinkt dan word een sim heel snel verliefd op je :p :p

  9. HEEEEEEY MENSEN IK KEN DE SIMS ZO GOED EN IK WEET HOE JE VAMPIER WORD HET GAAT ZO JE MOET NAAR DE GRIEZELIGE GEZELLIGE NACHTCLUP EN DAT LIGT IN DE STAD DAAR JE KOMT ER DAN EEN TEGEN EN DAN MOET JE DAAR GOEDE VRIENDEN MEE MAKEN EN VERLIEFD OP WORDEN EN DAN BIJT HIJ JE. EN HET VAMPIERENDRANKJE GEBRUIK JE ALS JE EEN VAMPIER BET DUSS ALS JE HET DRINKT DAN BEN JE GEEN VAMPIER MEER MAAR JE MOET HET NIET TE VAAK DRINKEN ANDERS GA JE DOOD …… ik hoop dat ik jullie heb kunnen helpen ciouw

  10. hooi allemaal ik heb de code van de sims 2 voor geld
    ctrl+shift+c dan is er zo\’n balkje in dat balkje typ je motherlode en dan enter
    dan krijg je er 50.000 euro bij

  11. Mensne wie weet welke sims er bestana voor playstation en hoevele het kost !

    ik heb de Urbs , sims2, en de sims e rop uit vor playstation

  12. jekunt vampier worden als je geen goed humeur hebt en charisma*en techniek want mijn sim is vampier

  13. heey ik ben sinds kort ook sims nachtleven weer aan het spele want ik had het wel al maar speelde het nie vaak maar nu weer wel. Mij vraag is net zo als veel andere : hoe wordt ik een vampier want ik ben er nog steeds geen tegen gekomen en heb van alles geprobeert waaronder een code die oook nie werk…….pleaze help

  14. Ik ben gaan daten met een vampier die ik tegen kwam in een openbare kavel en uiteindelijk ben ik gaan samenwonen. Op het moment dat ik de vraag stelde \”samenwonen\” en de vampier accepteerden dat, werd ik er zelf 1. Ik ben nu aan het uitzoeken hoe ik er 1 wordt zonder dat ik moet gaan samenwonen. Misschien weet iemand dat al?

  15. Je Sim word een vampier als een andere vampier een soort van betovering met je doet ineens word je zomaar een vampier.
    Net als \’\’echte\’\’ vampieren kunnen ze niet tegen licht en gaan smelten als ze licht zien en kunnen in vleermuizen veranderen.
    En als je geen vanpier wilt zijn ga je naar de waarzegster toe zij geeft je een drankje en dan ineens ben je geen vampier meer

  16. heejheej
    ik heb zo\’n vampierdrankje gekocht maar wat moet je daar eigenlijk mee, want ik kan hem niet opdrinken…
    en ik wil graag weten hoe je een vampier word
    plzplzplzplz tell me!
    X-jes yvke

  17. heej ik wil hem graag douwnloaden gratis maar war kan dat antwoord zo snel mogeljk!!!!

  18. kun je in het maken van een familie een persoon meteen vampier maken of gaat dat niet moet je dan gewoon gebeten worden?

  19. hi , mijn de sims 2 studentenleven lukt niet echt bij het installeren . ze vragen dan steek je de sims disc 4 in dan lukt het niet moet ik weer opnieuw en opnieuw beginnen installeren weet iemand hoe dat dat komt ….. ik vind het echt niet leuk ik wil zoo graag het nachtleven spelen maar het lukt niet …

  20. hi , mijn de sims 2 nachtleven lukt niet echt bij het installeren . ze vragen dan steek je de sims disc 4 in dan lukt het niet moet ik weer opnieuw en opnieuw beginnen installeren weet iemand hoe dat dat komt ….. ik vind het echt niet leuk ik wil zoo graag het nachtleven spelen maar het lukt niet …

  21. hey even en vraagje ik heb probleme met het installeren met het spel hoe moet je het installeren???
    alvast bedankt

  22. ikheb de sims nachtleven ook en ik ben vampier geworden ik ben gebesten in mijn hals en ik ben zwanger van de vampier maar krijg ik dan een vampieren kind of geen vampieren kind

  23. hoi hoi ik heb sims achtleven al een tijdje maar ik ben nog geen 1 vanpier tegen ge komen en i kwil ook een vampier worden aleen weet echt niet hoedat moet ikhoop dat iemand weet hoedat moet.

  24. Hallooo.. Ik speel dit nu al een tijdje..
    En ik ben wel al een paar Vampiers tegen gekomen.. Maar hoe kan je nu zelf een vampier worden?

  25. ik heb een vraag kun je bij de \”sims nachtleven\” ook een garage
    bouwen en een eigen auto hebben?

  26. IK BEN EGT HEEL ERG VERSLAAFD!!!! MAAR MIJN VRAAG IS!! IK SPEEL DE SIMS NACHTLEVEN AL EEN TIJDJE MAAR IK HEB NOG GEEN EEN KEER EEN VAMPIER GEZIEN!!! WAAR KAN JE DIE IN HEMELSNAAM VINDEN?!!

  27. Hoi ik zou niet graag al mijn zkgeld willen uitgeven aan uitbreidingspakketten dus zou iemand me een site kunnen geven waar ik De Sims 2 Nachtleven gratis zou kunnen downloaden (en werkt!!!!!) ??

  28. Waar Kunt ge de sims nachtleven dowloaden ben er nie echt aan verslaafd wnat studenteleve vind ik super slecht :d
    maar wil gwn nachtleve spele is veel sjieker dus help mij als geweet waar ge hte vind
    Dada
    Meee

  29. pff ik vin de sims 2 bezt wel tof ze ma tist feit da kost kei veel vink .. aleh valt bezt mee mar gwn moest ge dar veel pakette vn kope dan is da op dn duur wel veel en da kunde wel erges annes an bestede ma ik leen meestal gwn die spellekes en dan speelek die es 😎 zo ga ik mss is ee uitbreidingspakket kope en dan van andere mense die lene die daarvoor kwame en dan ebk ze allemaal ej

    sluwwzzxxxxx

  30. Iedereen kan naar de stad… Maar de kinderen enz die moeten met begeleiding mee. Die kunnen niet alleen gaan maar dat snap je wel…

  31. ik heb de sims 2 wel gekocht maar ik vind 40 euro eigenlijk toch wel te duur en hij is ook helemaal niet zo leuk want het is eigenlijk het zelfde als de sims 1 hotdate maar als je het geld hebt ik zou hem toch kopen als je dat heel graag wilt ik zou je niet tegenhouden

  32. Reactie op: als je sims 2 niet goed meer doet als er krasen op de cd zitten maar hij is wel geinstallert en je wil sims nachtleven er bij op zitten moet je voor installaeren de sims 2 nog gebreuken voor instal te doen?
    Help 06 September 2005

    Volgens mij heb je sims 2 cd/dvd wel nodig…. Kan je de CD/dvd met krassen van de sims niet ff kopieren of zo. of is hij totaal beschadigd?

    IK KAN OOK NIET WACHTEN OP 15 SEPTEMBER!!!!! IK BEN ZO BENIEUWD!!!

  33. ik hebp sims 2+uitbrieding,40 euro is dte duur ……….. is i ook ergens int nederlands en goedkoper kusssss

  34. als je sims 2 niet goed meer doet als er krasen op de cd zitten maar hij is wel geinstallert en je wil sims nachtleven er bij op zitten moet je voor installaeren de sims 2 nog gebreuken voor instal te doen?

  35. Echt Coowl, de sims2!!!

    Kan nii w8en tot ie in de winkel ligt…15 september he??
    Volgens mij kan iedereen naar de stad ipv alleen maar tieners,, anders zou het een btje saaie uitbreidingspakket worden toch?
    nu maar hopen dat ik genoeg geld heb om m te kopen 😛

    -xx-

  36. Op Kelkoo zie je prijvergelijkingen van de sims 2 nachtleven. Hij is al te koop voor 20,99 euro bij CD Wow. Inclusief gratis bezorgen. Maar alleen via internet. Wel een enorm prijsverschil.

  37. Ik ben Enorm verslaafd aan sims2 ik kan er niej vanaf blijven en sims2 studentelven is eigenlijk minder leuk daarom kijk ik ook zo uit naar dit uitbreidings pakket Ik kan niej wachten ik heb er echt enorm veel zin ze hebben zelfs eigen auto\’s en hele coole kleren!!=) volwassenen kunnen trouwens naar de stad en alst goed is kunnen de tieners dat ook anders ou het wel beetje saai zijn als de tieners zich niej kennen vermaken!

  38. K ben eiglk echt wel verslaafd aan desims2, ma mejn pa vind da da te veel opslagruimte nodig eed vo daar nog de sims studentenleven of nachtleven by te neme :(:(:(:(:(. K ga toch nog wa zage en mss kanket stiekem vo mejne verjaardag kope! GrOeTjeS eN kIsSeS!!! xxx

  39. Ik vind het echt HEEL COOL! Alleen is t zo duur 🙁 Ik denk dat ik het spel vraag voor mijn verjaardag ofzo 😛 Want zolang duurt het niet voordat ik jarig ben 😀 13 Oktober! Is die dan al uit?

  40. Ik snap echt niet hoe mensen De Sims 2 en De Sims 2 studentenleven in de winkel kunnen laten liggen. Ze zijn zo vet cool gaaf dat je niet meer kunt ophouden met spelen. (Dit is ook waarom ik ben blijven zitten.) Ik heb zoveel zin in het nieuwe uitbereidingspakket dat ik niet kan wachten totdat het 15 September is. Het enige jammerre is dat ik dan alweer op school zit en dat mijn ouders me nu extra in de gaten gaan houden met computeren enzo, dus dit keer kan ik niet 24/7 spelen maar ik ga wel proberen om zo vaak mogelijk ook dit nieuwe spel van De Sims te spelen en te hacken.

  41. VolGens miiJ kunneN Tiieners oOk Gaan wanT
    iik heP eeN PlaatJe vaN heT Nachtleven en da waS een meisJe
    en dieJ had zo´n SetJe aan dieJ alLeen tienerz HebbeN,,
    Dus I Hoop Zow
    Koeiit BaaYy

  42. @ Eva = Melanie,
    Het spel kreeg de ESRB-rating \”Teen\”, wat verklaard wordt als \”Titles rated T (Teen) have content that may be suitable for ages 13 and older. Titles in this category may contain violence, suggestive themes, crude humor, minimal blood and/or infrequent use of strong language. \”
    Verder zal je moeten wachten tot het spel uit is en we het zelf konden testen!

  43. weet iemand of dit voor tieners is , of kunnen volwassenen ook naar de stad in deze versie?

  44. ik ben zo erq verslaafd aan the sims 2 =) dus dat komt helemaal qoed met dit uitbreidinqspakket. ik heb studentenleven noq niet maar die lykt me ook minder leuk. ik heb alleen een vraaq ;
    kunnen volwassenen dan ook naar de stad in deze uitbreidinq?
    of is het weer qericht op de tieners? ik hoop dat er mensen zyn
    die dit weten. nou ,, iiq bedankt ! =)
    liefs melanie

Reacties zijn gesloten.